MMA

Δεν άφησαν τον Τάισον να μπει στην Χιλή λόγω του ιστορικού του με βιασμό

Δεν άφησαν τον Τάισον να μπει στην Χιλή λόγω του ιστορικού του με βιασμό

Ο Μάικ Τάισον ήταν καλεσμένος σε απονομή βραβείων στο Σαντιάγκο της Χιλής, ωστόσο βρήκε εμπόδια στο διάβα του. Δεν του επετράπη η είσοδος στη χώρα λόγω του βεβαρημένου ποινικού του μητρώου με υπόθεση βιασμού!

Δεν επετράπη στον Μάικ Τάισον η είσοδος στη Χιλή. Παρότι ήταν καλεσμένος σε απονομή βραβείων στο Σαντιάγκο, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Στην φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω το "τέρας του Μπρούκλιν" συνοδεύεται από δύο αστυνομικούς καθώς του απαγορεύτηκε η είσοδος στην χώρα λόγω του βεβαρημένου ποινικού του μητρώου με υπόθεση βιασμού! Κάθε παραβάτη με σοβαρές κατηγορίες στο μητρώο του, απαγορεύεται να εισέλθει στην συγκεκριμένη χώρα σύμφωνα με τους νόμους της.

Έτσι ο Τάισον αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του. Να θυμίσουμε πως ο πυγμάχος μπήκε στην φυλακή για τρία χρόνια, στην υπόθεση βιασμού του 1992. Στην αρχή η ποινή του ήταν για έξι χρόνια ωστόσο μειώθηκε. Το 2013 σε μία παρόμοια περίπτωση αναγκάστηκε να αναβάλει την εμφάνιση του στην Αγγλία καθώς και εκεί του απαγορεύτηκε η είσοδος.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η καυτή personal trainer Έλενα Κοκκίνου μοιράζει εγκεφαλικά στα social media (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ