MMA

Δείτε το τρομερό νοκ άουτ του Κακουμπάβα στο Λας Βέγκας

Δείτε το τρομερό νοκ άουτ του Κακουμπάβα στο Λας Βέγκας

Εντυπωσιακός ήταν ο Μελέτης Κακουμπάβας στο FFC, καθώς πέτυχε άλλο ένα σπουδαίο τελείωμα στην καριέρα του κόντρα στον Jermaine Soto. Αυτό το νοκ άουτ θα είναι ένα σημαντικό "εισιτήριο" για τα επόμενα παιχνίδια του Nightmare στην Αμερική.

Εντυπωσιακός ήταν ο Μελέτης Κακουμπάβας στο FFC, καθώς πέτυχε άλλο ένα σπουδαίο τελείωμα στην καριέρα του κόντρα στον Jermaine Soto.

Έτσι μετά από εκεί το εντυπωσιακό νοκ άουτ επί του Samo Petje το 2016, ήρθε το φοβερό high kick με αντίπαλο τον Αμερικανό που θα μπει στα hightlights του promotion για αρκετό καιρό.

Ο Κακουμπάβας κατάφερε στον δεύτερο γύρο να πάρει τα μέτρα του αντιπάλου και όταν εκείνος χαλάρωσε τις άμυνες του, το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και με ένα ισχυρό λάκτισμα έφερε το τέλος στο ματς. Αυτό το νοκ άουτ θα είναι ένα σημαντικό "εισιτήριο" για τα επόμενα παιχνίδια του Nightmare στην Αμερική.

Άλλωστε δεν συμβαίνει συχνά ένας αθλητής να πετυχαίνει τόσο εντυπωσιακά τελειώματα έναντι αντιπάλων υψηλού επιπέδου. Αυτό είναι που κάνει και ξεχωριστό τον Μελέτη Κακουμπάβα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: Πέθανε 13χρονος σε αγώνα πυγμαχίας από εγκεφαλική αιμορραγία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ