MMA

De La Hoya: "O Mayweather άφησε τον Conor να κερδίσει κάποιους γύρους"

De La Hoya: "O Mayweather άφησε τον Conor να κερδίσει κάποιους γύρους"

Ο Oscar De La Hoya δήλωσε πως σέβεται απόλυτα τις ΜΜΑ, το UFC και τον Conor McGregor, σημείωσε όμως παράλληλα ότι ο Mayweather ήταν αυτός που του επέτρεψε να πάρει κάποιους γύρους.

Τρεις γύρους είχε κερδίσει ο Conor McGregor από τον Floyd Mayweather μέχρι τον 10ο που ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με το TKO του Αμερικάνου κόντρα στον πρωταθλητή του UFC.

O Oscar De La Hoya σε συνέντευξή του προσγειώνει όσους αποθεώνουν τον McGregor για τους γύρους που πήρε καθώς θεωρεί ότι αυτή την κατάσταση τη δημιούργησε ο Floyd που επέτρεψε στον Ιρλανδό να κάνει παιχνίδι στην αρχή του ματς.

"Μου φάνηκε πολύ περίεργο στους πρώτους τέσσερις ή πέντε γύρους αυτό που έβλεπα. Ο Floyd έτρωγε τις μπουνιές από παντού. Αυτό συνέβη γιατί ο Mayweather τον άφησε"είπε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής και promoter πλέον, από τους πιο πετυχημένους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Σύμφωνα με τον "Golden Boy" o Canelo θα' χε πάει ΚΟ τον McGregor στον πρώτο ή στον δεύτερο γύρο: "Ο Canelo είναι ένας νοκάουτερ... Θα τον κατέβαζε πιθανώς στον πρώτο ή στο δεύτερο γύρο, δεν θα τον άφηνε να κάνει παιχνίδι για να διαρκέσει ο αγώνας παραπάνω από ότι χρειάζεται."

Όσον αφορά στον Conor, ο De La Hoya δήλωσε: "Είναι εκπληκτικός τύπος. Τον σέβομαι απόλυτα και θα πάω να τον δω ή θα αγοράσω το παιχνίδι του όταν μπει όμως και πάλι στο οκτάγωνο. Σέβομαι όλους τους μαχητές του κόσμου που ρισκάρουν τη ζωή τους δεν θα ήθελα όμως ποτέ ξανά να δω ένα τέτοιο ματς. Είναι δύο διαφορετικά σπορ..."

Στο τέλος της συνέντευξης ο Μεξικανός κάλεσε όλο τον κόσμο να δει πραγματικό μποξ στις 16 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στον Canelo και τον Golovkin , ένα ματς που η πυγμαχική κοινωνία περίμενε χρόνια.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Dani Mathers: Το καυτό μοντέλο του Playboy που θέλει ο άντρας να ρίχνει ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ