MMA

Dana White: "Θα γίνει το McGregor vs. Mayweather!"

Dana White: "Θα γίνει το McGregor vs. Mayweather!"

Στροφή στα πιστεύω του για την αμφιλεγόμενη μάχη των Conor McGregor και Floyd Mayweather έκανε ο πρόεδρος του UFC. O Dana White σε συνέντευξή του πριν από λίγες ώρες στην εκπομπή του Conan O'Brien σόκαρε τον πλανήτη.

Πριν από μερικές ημέρες ο Dana White έλεγε ότι θεωρεί εξαιρετικά απίστευτο να γίνει ο αγώνας των δύο σούπερ σταρ. Χθες το βραδύ (σ.σ. ξημερώματα ώρα Ελλάδος) ο ισχυρός άνδρας του UFC άλλαξε το ρου της ιστορίας των εξελίξεων αποκαλύπτοντας ότι το παιχνίδι θα γίνει!

"Πιστεύω πως ο αγώνας θα γίνει" είπε στην εκπομπή του Conan ο πρόεδρος του κορυφαίου ΜΜΑ οργανισμού:

"Δύσκολο deal, διότι ξεκάθαρα εμπλέκονται πολλά "εγώ" μέσα στη συμφωνία αυτή, πολλοί άνθρωποι εμπλέκονται και πάντα όταν συμβαίνει αυτό δυσκολεύουν τα πράγματα.

Πάντως, εμπλέκονται και πάρα πολλά χρήματα στην υπόθεση. Δεν βλέπω κάτι που να εμποδίζει αυτόν ον αγώνα".

Ο πρόεδρος του UFC έδωσε και προγνωστικά για το παιχνίδι βάζοντας σε θέση ισχύος τον Conor: "O Conor McGregor είναι τεράστιος! Στα 27 του χρόνια βρίσκεται στο πικ της καριέρας του.

Ο Floyd είναι 40 ετών και πάντα αντιμετώπιζε προβλήματα με τους αριστερόχειρες. Ο Conor είναι... ανάποδος και χτυπάει άσχημα. Όταν χτυπάει ο αντίπαλος πέφτει. Ο Mayweather σίγουρα δεν θα τον πάει κάτω. Έχει ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι".

Από την πλευρά των δύο μαχητών, σούπερ σταρ της μαχητικής σκηνής δεν έχει προκύψει τίποτα νεώτερο. Το μόνο που 'χει διαρρεύσει και κανείς δεν επιβεβαιώνει είναι ότι αγώνας φημολογείται πως είναι προγραμματισμένος για τις 10 Ιουνίου στην "T-Mobile" στο Λας Βέγκας ( σ.σ. σχετικό ρεπορτάζ).

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΟMikeTysonέπαιζε μποξ μαστουρωμένος με κόκα και χασίς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Tρέλανε μας... Jessica: Η καυτή μελαχρινή του UFC που δηλώνει πως ψάχνει άντρα! (ΦΩΤΟ)
H σέξι Κουβανή που «έβαλε φωτιά» στο Hands of Stone! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ