MMA

Dana White: "Αν σταματήσει η Nunes, παγώνει η featherweight κατηγορία"

Amanda Nunes smiles after victory over Holly Holm during their women's bantamweight mixed martial arts title bout at UFC 239 on Saturday, July 6, 2019, in Las Vegas. Nunes won by first-round knockout. (AP Photo/Eric Jamison)
Amanda Nunes smiles after victory over Holly Holm during their women's bantamweight mixed martial arts title bout at UFC 239 on Saturday, July 6, 2019, in Las Vegas. Nunes won by first-round knockout. (AP Photo/Eric Jamison) AP PHOTO/ERIC JAMISON

Ο Dana White δεν δίστασε να δηλώσει πως ενδεχόμενη απόσυρση της Amanda Nunes από την δράση θα φέρει την featherweight κατηγορία να ξεκινάει πάλι από το "μηδέν".

Ένας από τους μεγαλύτερους φανς της Amanda Nunes είναι ο ίδιος ο πρόεδρος του UFC, Dana White. Ο ισχυρός άνδρας του promotion το απέδειξε μέσω των νέων του δηλώσεων, τονίζοντας πως αν η Βραζιλιάνα αποφασίσει να αποσυρθεί τότε η featherweight κατηγορία στις γυναίκες είναι στον...αέρα.

"Ζήτησα να μου υπογράψουν πολλά κορίτσια για να φτιάξουμε αυτή την κατηγορία. Τώρα θα αποσυρθεί η Nunes; Άρα είμαστε πάλι στην αρχή! Ελπίζω να μην το κάνει. Είναι από τις αγαπημένες μου αθλήτριες. Έδειξε εκπληκτική στο τελευταίο ματς. Μετά από τέτοιο παιχνίδι δεν θέλω καν να σκέφτομαι πως θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση", υπογράμμισε ο White.

Η Nunes επιθυμεί να κάνει οικογένεια με την σύντροφο της Nina Ansaroff και ως εκ τούτου η ιδέα της απόσυρσης δυναμώνει στο μυαλό της.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

O Mike Tyson πήγε να… πλακωθεί με τον Michael Jordan για μία πρώην!

AP Photo/Eric Jamison

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ