MMA

Creed: 12 πράγματα που δεν ήξερες

C2_01907_R2
(l-r.) Jacob 'Stitch' Duran as Stitch-Cutman, Sylvester Stallone as Rocky Balboa, 
Michael B. Jordan as Adonis Creed 
and Wood Harris as Tony 'Little Duke' Burton in CREED II, 
a Metro Goldwyn Mayer Pictures and Warner Bros. Pictures film.
Credit: Barry Wetcher / Metro Goldwyn Mayer Pictures / Warner Bros. Pictures
© 2018 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. and Warner Bros. Entertainment Inc.
All Rights Reserved.
C2_01907_R2 (l-r.) Jacob 'Stitch' Duran as Stitch-Cutman, Sylvester Stallone as Rocky Balboa, Michael B. Jordan as Adonis Creed and Wood Harris as Tony 'Little Duke' Burton in CREED II, a Metro Goldwyn Mayer Pictures and Warner Bros. Pictures film. Credit: Barry Wetcher / Metro Goldwyn Mayer Pictures / Warner Bros. Pictures © 2018 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. and Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved. © 2018 METRO-GOLDWYN-MAYER PICTURES INC. AND WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED.

Το Creed μπορεί να κατάφερε να κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, όμως ο Σιλβέστερ Σταλόνε δεν ήθελε να παίξει σε αυτήν.

Η ταινία Creed κέρδισε εκατομμύρια φανς μετά την προβολή της έχοντας στόχο να κληρονομήσει την επιτυχία του Rocky. Οι ρομαντικοί επιμένουν πως οι πρώτες ταινίες του Sylvester Stallone δεν μπορούν να συγκριθούν ωστόσο οι νέες γενιές έχουν διαφορετική άποψη.

Η πρώτη ταινία γυρίστηκε το 2015 με την επιστροφή του Stallone στον ρόλο του μέντορα και προπονητή του Adonis Johnson. Πάμε να δούμε μερικές άγνωστες πτυχές της αγαπημένης ταινίας.

Ο παραγωγός εμπνεύστηκε από τον πατέρα του

Ο Ryan Coogler εμπνεύστηκε την ταινία από τον θαυμασμό του πατέρα του για τον χαρακτήρα του Rocky. Έτσι και εκείνος έγινε μεγάλος φαν. Μάλιστα η ιδέα του Rocky που πάλευε με την επάρατη νόσο είναι εμπνευσμένη από την αντίστοιχή μάχη που έδωσε ο πατέρας του παραγωγού.

O Stallone δεν ήθελε να παίξει στην ταινία

Ο Stallone εφησυχασμένος από την επιτυχία του Rocky δεν ήθελε επ' ουδενί να χαλάσει την καλή εικόνα προς το κοινό. Ήταν άκρως αρνητικός με τον τρόπο που η ταινία Creed ήθελε να προβάλει τον χαρακτήρα του, ωστόσο μεταπείστηκε. Ο παραγωγός και η σύζυγος του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε αυτό και τελικά αποφάσισε να παίξει στην ταινία.

O Stallone διόρθωσε τις σκηνές του στο Creed

Mπορεί τούτη την φορά να μην μετείχε ενεργά στο σενάριο ο Stallone όμως ήθελε να έχει λόγο και σε αυτό. Μάλιστα κάποιους διαλόγους και σκηνές που συμμετείχε τους άλλαξε όπως παραδέχτηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο. Αυτό έγινε και στις δύο ταινίες του 2015 και του 2018.

Ο πρωταγωνιστής έκανε σκληρή προετοιμασία και διατροφή

Ο Michael B. Jordan πέρασε...δύσκολα κατά την προετοιμασία της ταινίας. Αυστηρή διατροφή έξι γευμάτων, πολλές ώρες γυμναστικής για να δείχνει ιδανικός στον ρόλο του πυγμάχου.

Ο Stallone έδωσε κατά λάθος στην δημοσιότητα πληροφορίες για την ταινία

Ο Stallone δεν τα κατάφερνε πολύ καλά με τα social media το 2014 και μάλιστα του ξέφυγαν μερικές πληροφορίες, όπως η αρρώστια που αντιμετώπιζε ο Balboa αλλά και η συμμετοχή του Tony Bellew στην ταινία.

Ο Bellew νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα

Ο Bellew μπήκε σχετικά γρήγορα στο πετσί του ρόλου ώς "Pretty" Ricky Conlan αφού ήταν πραγματικός πυγμάχος ωστόσο όταν του έγινε πρόταση να παίξει στην ταινία δεν το πίστευε. Μάλιστα είχε απειλήσει πως αν του έκαναν πλάκα θα τους έσπαγε τα αυτοκίνητα.

Ο Creed δέχτηκε νοκ άουτ στα γυρίσματα!

Το σπορ της πυγμαχίας δεν είναι εύκολο και το διαπίστωσε για τα...καλά ο πρωταγωνιστής Michael B. Jordan. Σε μία από τις σκηνές βρέθηκε στο καναβάτσο, κάτι που επιβεβαίωσε ο Stallone. Αυτό αποτέλεσε ένα καλό μάθημα για την συνέχεια και το 2018 στην δεύτερη ταινία ήταν πιο...ψημένος.

Η Tessa Thompson έγραψε τραγούδια που εμπνεύστηκε από την ταινία

Το κορίτσι του Creed είναι πολυτάλαντο. Η Tessa Thompson εμφανίστηκε στην ταινία ως Bianca Taylor, μία εμπνευσμένη μουσικός που ερωτεύεται τον πυγμάχο. Η ταλαντούχα ηθοποιός έγραψε μάλιστα τα τραγούδια της που την ενέπνευσαν από τον ρόλο της στην ταινία.

Ο Stallone σταμάτησε καυγά του Bellew

Ο ιδιόρρυθμος Βρετανός ήταν ωρολογιακή βόμβα κατά την διάρκεια των σκηνών. Έβαλε στο...μάτι τον ηθοποιό που υποδυόταν τον προπονητή του και δεν άργησε να βάλει...φωτιά. Ο Stallone σε ρόλο πυροσβέστη σταμάτησε τον καυγά πριν υπάρξει συμπλοκή.

Οι δύο γύροι του Creed γυρίστηκαν σε μία σκηνή

Είναι πραγματικά δύσκολο σε μία σκηνή να γυριστούν δύο γύροι χωρίς break. Στην ταινία Creed το κατάφεραν και περηφανεύονται γι'αυτό. Ουσιαστικά με ένα κλικ έδωσαν στο κοινό την μάχη των δύο γύρων.

Ο Apollo Creed ενθουσιάστηκε με την ταινία

Ο 72χρονος ηθοποιός έπλεξε το εγκώμιο του Stallone αλλά και του πρωταγωνιστή Michael B. Jordan. Σε συνέντευξη του τόνισε πόσο πολύ του άρεσε η ταινία και πόσο μεγάλη ευχαρίστηση ένιωσε που τον τίμησαν.

Ο Stallone δεν ήθελε ούτε την δεύτερη ταινία

Ο Rocky είχε σκοπό να τελειώσει την ιστορία του Creed από την πρώτη ταινία. Ο Stallone θεωρούσε πως ο ρόλος του Rocky τράβηξε πολύ και δεν είχε τίποτα άλλο να δώσει στην μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Avril Mathie: Αυτό το κορμί σημαίνει…πυγμαχία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ