MMA

Conor McGregor: Θηρίο στο κλουβί, διέλυσε τον Cerrone σε 40 δευτερόλεπτα!

Conor McGregor celebrates after defeating Donald "Cowboy" Cerrone during a UFC 246 welterweight mixed martial arts bout, Saturday, Jan. 18, 2020, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Conor McGregor celebrates after defeating Donald "Cowboy" Cerrone during a UFC 246 welterweight mixed martial arts bout, Saturday, Jan. 18, 2020, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

Συγκεντρωμένος 100% στο στόχο του ο McGregor, δεν άφησε πολλά περιθώρια τον Cerrone και τελείωσε εντυπωσιακά το main event του UFC 246 με ΚΟ σε 40 δευτερόλεπτα!

Conor McGregor από τα παλιά στο Λας Βέγκας τα ξημερώματα της Κυριακής, 19 Ιανουαρίου. Ο Ιρλανδός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, θύμισε εκείνον τον μαχητή που όλοι περιμέναμε να δούμε στους αγώνες του, ερχόταν η στιγμή και τους τελείωνε με συνοπτικές διαδικασίες.

Συγκεντρωμένος, λοιπόν, 100% στο στόχο του ο Conor McGregor, δεν άφησε πολλά περιθώρια τον σκληροτράχηλο Donald Cerrone και τελείωσε εντυπωσιακά το main event του UFC 246 με ΚΟ σε 40 δευτερόλεπτα!

Conor McGregor hits Donald "Cowboy" Cerrone during a UFC 246 welterweight mixed martial arts bout Saturday, Jan. 18, 2020, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Conor McGregor hits Donald "Cowboy" Cerrone during a UFC 246 welterweight mixed martial arts bout Saturday, Jan. 18, 2020, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

Πώς έγιναν όλα…

Ο McGregor πάτησε εντυπωσιακά στο καναβάτσο, δημιουργώντας γιγάντια ζημιά στον Cowboy εξαιτίας της απόφασής του πάνω στο clinch να του επιτεθεί με τους ώμους. Οι ώμοι που πέρασε ο Conor έκαναν φοβερή ζημιά στο πρόσωπο του Cerrone.

Στη συνέχεια ο Notorious κατάφερε να βρει τον Donald Cerrone με ψηλό λάκτισμα στο κεφάλι και να τον ζαλίσει. Από εκεί και έπειτα το έργο του McGregor ήταν εύκολο και καταδικαστικό για τον αντίπαλό του. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη του πρώην διπλού παγκόσμιου πρωταθλητή μετά από εκείνη απέναντι στον Eddie Alvarez το 2016.

AP Photo/John Locher

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ