MMA

Conor McGregor: Σπάει τα ταμεία η πληρωμή του για το ματς με τον Cerrone

Conor McGregor speaks during a news conference for the UFC 229 mixed martial arts bouts Thursday, Oct. 4, 2018, in Las Vegas. McGregor is scheduled to fight Khabib Nurmagomedov on Saturday in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Conor McGregor speaks during a news conference for the UFC 229 mixed martial arts bouts Thursday, Oct. 4, 2018, in Las Vegas. McGregor is scheduled to fight Khabib Nurmagomedov on Saturday in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

O Conor McGregor θα βγάλει τα περισσότερα χρήματα της καριέρας του στις ΜΜΑ. Σπάει τα ταμεία η πληρωμή του για το ματς με τον Donald Cerrone.

Ο Conor McGregor αναμένεται να εισπράξει τα περισσότερα χρήματα της καριέρας του από αγώνα απέναντι στον Donald Cerrone.

Ο Ιρλανδός σούπερ σταρ είχε πληρωθεί με 50.000.000 δολάρια στο παιχνίδι με τον Khabib Nurmagomedov, ενώ με τον Floyd Mayweather είχε γίνει πλουσιότερος κατά 100.000.000 δολάρια.

Τώρα, πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν πως ο Notorious θα κάνει τη μεγαλύτερη είσπραξη όλων των εποχών στο UFC και θα ξεπεράσει την προηγούμενη που ήταν και πάλι δική του από το ματς με τον Νταγκεστανό.

Κρατιέστε;

Ο Conor McGregor, λοιπόν, εκτιμάται από τα διεθνή Μέσα πως θα γίνει πλουσιότερος κατά 80.000.000 δολάρια μετά από τον αγώνα με τον Cowboy είτε χάσει είτε κερδίσει.

Φοβερά...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Mia Kang έχει το πιο σέξι κορμί του παγκόσμιου thai (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ