MMA

Conor McGregor: Προγραμματίζει αγώνα με τον Manny Pacquiao

Conor McGregor: Προγραμματίζει αγώνα με τον Manny Pacquiao

Ο Conor McGregor έκανε γνωστό μέσω twitter πως θα αντιμετωπίσει τους επόμενους μήνες τον Manny Pacquiao σε μια αναμέτρηση που θα ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες.

Ο Conor McGregor παραμονές του UFC 253 κατάφερε να επισκιάσει το σόου της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης, έπειτα από την απόφασή του να προχωρήσει στην ανακοίνωση της επιστροφής του στη δράση. Όχι στο κλουβί, όμως, άλλα στο ρινγκ!

Σύμφωνα με το Tweet του Ιρλανδού, πρώην πρωταθλητή των ΜΜΑ, σύντομα θα γίνει γνωστό ότι θα συγκρουστεί με τον Manny Pacquiao κάπου στη Μέση Ανατολή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο McGregor και ο PacMan εκπροσωπούνται από τον ίδιο ατζέντη, ενώ εδώ και καιρό φημολογείται πως σχεδιάζουν τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η πλευρά του legend με τον Φιλιππινέζο δεν έχει αντιδράσει προς το παρόν για τα γραφόμενα του Conor McGregor, ούτε το UFC, όμως, και ειδικότερα ο Dana White που στο Mayweather vs. McGregor ήταν μέσα στη δουλειά λόγω της δέσμευσής του με τον κορυφαίο ΜΜΑ οργανισμό.

Ο Conor McGregor έγραψε: "Θα αντιμετωπίσω τον Manny Pacquiao τους επόμενους μήνες στη Μέση Ανατολή. Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω σταματήσει δύο από τους καλύτερους μποξέρ της σύγχρονης εποχής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ