MMA

Conor McGregor: Ο "βασιλιάς" επιστρέφει στο UFC

UFC (Ultimate Fighting Championship) fighter Conor McGregor gestures during a news conference in Moscow, Russia, Thursday, Oct. 24, 2019.  McGregor announced that he will fight an undisclosed opponent with the event expected to happen in Las Vegas, USA, in January 2020. (AP Photo/Pavel Golovkin)
UFC (Ultimate Fighting Championship) fighter Conor McGregor gestures during a news conference in Moscow, Russia, Thursday, Oct. 24, 2019. McGregor announced that he will fight an undisclosed opponent with the event expected to happen in Las Vegas, USA, in January 2020. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

O Conor McGregor επιστρέφει στο UFC για να συγκρουστεί με τον Donald Cerrone σε αγώνα όμως που δεν θα είναι για την lightweight κατηγορία. Στις 18 Ιανουαρίου το μεγάλο παιχνίδι.

Σύμφωνα με το ESPN, ο πρόεδρος του UFC, Dana White τους αποκάλυψε πως ο Conor McGregor επιστρέφει στο κλουβί της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης στις 18 Ιανουαρίου.

Αντίπαλος του Ιρλανδού σούπερ σταρ θα είναι ο Donald Cerrone. Ωστόσο, όλο το ενδιαφέρον βρίσκεται στην κατηγορία που θα παίξουν οι δύο μαχητές τον αγώνα τους. Αμφότεροι υπέγραψαν για να συγκρουστούν στην welterweight και όχι στην lightweight!

To παιχνίδι θα γίνει στο πλαίσιο της διεξαγωγής του UFC 246 και θα είναι το main event της βραδιάς. Ο Conor McGregor προέρχεται από ήττα κόντρα στον Khabib Nurmagomedov, ενώ την τελευταία τριετία μετράει μόλις ένα ματς ΜΜΑ κι αυτό απέναντι στον Νταγκεστανό πέρυσι τον Οκτώβριο.

Όσον αφορά την επιλογή Conor να βρεθεί στην welterweight, αυτή δεν θα είναι μία νέα εμπειρία για τον πρώην πρωταθλητή των lightweight και featherweight κατηγοριών. Ο Ιρλανδός είχε συγκρουστεί με τον Nate Diaz στην welterweight και τις δύο φορές με απολογισμό μία ήττα και μία νίκη.

Ο Donald Cerrone είναι ο μαχητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του UFC. Έχει πάρει αγώνες τόσο στην lightweight όσο και στην welterweight. Τελευταία εμφάνιση του θρυλικού, Cowboy στο κλουβί ήταν στις 14 Σεπτεμβρίου. Τότε, ο Cerrone γνώρισε την ήττα με ΤΚΟ από τον Justin Gaethje.

Αξίζει να σημειωθεί πως το McGregor vs. Cerrone δεν είναι μιλημένο στα λόγια, αλλά όπως είπε ο Dana White στο ESPN, αμφότεροι οι fighter έχουν υπογράψει τα συμβόλαια. Οπότε, επιβεβαιώνεται ο Ιρλανδός που κατά την παρουσία του στην Μόσχα πριν από μερικές εβδομάδες είχε αποκαλύψει ότι επιστρέφει στις αρχές της νέας χρονιάς στο κλουβί, χωρίς όμως ν' αποκαλύψει το όνομα του Cerrone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ