MMA

Conor McGregor: Μήνυμα επιστροφής που ενθουσίασε τους φανς

Conor McGregor: Μήνυμα επιστροφής που ενθουσίασε τους φανς

Ο Conor McGregor μοιάζει αναποφάσιστος καθώς τον Ιούνιο ανακοίνωσε την απόσυρση του ωστόσο χθες με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την αναμέτρηση με τον Nate Diaz, άφησε να εννοηθεί πως έχει κι άλλο να δώσει στο σπορ.

Ο Notorious έχει αποσυρθεί τρεις φορές από την ενεργό δράση και κανείς δεν γνωρίζει αν τούτη την φορά θα είναι οριστική. Με μία φωτογραφία στο instagram, αναπολεί την δράση και χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο ματς ως ένα από τα μεγαλύτερα στην καριέρα του.

Στην τελευταία του μάχη ο McGregor διέλυσε τον Donald Ceerone μέσα σε 40 δεύτερα.Ο Notorious επιθυμεί διακαώς την ρεβάνς με τον Khabib ωστόσο ένας από τους λόγους που αποσύρθηκε είναι διότι θεωρεί πως το UFC καθυστερεί αυτή την ρεβάνς προτιμώντας να ματσάρει τον Khabib με τον Gaethje. Κάτι που μοιάζει δίκαιο αλλά δεν το δέχεται ο Notorious. Στην τελευταία του απόσυρση ο Ιρλανδός είχε τονίσει πως δεν τον συναρπάζει πλέον το σπορ.

"Περιμένω συνέχεια και δεν βλέπω να γίνεται τίποτα",είχε πει, όμως το τελευταίο του χτύπημα στο instagram δείχνει αλλαγή στάσης.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Avril Mathie: Αυτό το κορμί σημαίνει…πυγμαχία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ