MMA

Conor McGregor: "Δουβλίνο, 14 Δεκέμβρη"

UFC champion Conor McGregor sits ringside before the boxing match between Demetrius Andrade and Walter Kautondokwa in Boston, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Michael Dwyer)
UFC champion Conor McGregor sits ringside before the boxing match between Demetrius Andrade and Walter Kautondokwa in Boston, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Michael Dwyer) AP

Επιστρέφει στη δράση ο Conor McGregor; Μόνο ο ίδιος μπορεί ν' απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Ο Ιρλανδός, πάντως, συνεχίζει τα Tweet μυστηρίου.

Για άλλη μία φορά ο Conor McGregor κατάφερε να ταράξει τον ΜΜΑ κόσμο μ' ένα Tweet που απλά και μόνο περιείχε μία ημερομηνία και μία πόλη.

Όπως είχε κάνει μετά τη νίκη του Khabib Nurmagomedov επί του Dustin Poirier, έτσι και τώρα ο Ιρλανδός σούπερ σταρ αρκέστηκε να γράψει μία μικρή πρόταση.

" Κλείστε τη ρεβάνς μου στη Ρωσία" είχε ποστάρει στις 7 Σεπτεμβρίου και μία εβδομάδα μετά επανήλθε.

Τι έγραψε; " Δουβλίνο, 14 Δεκέμβρη". Εάν το UFC δεν είχε προγραμματισμένο σόου για εκείνη την ημερομηνία, ίσως το σενάριο να επιστρέψει και να παίξει ο Conor στην πόλη του πριν από τα Χριστούγεννα να έστεκε στο 100%.

Όμως, ο κορυφαίος ΜΜΑ οργανισμός έχει κλεισμένο σόου στις 14 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για το UFC 245 που θα γίνει στο Λας Βέγκας. Το event αυτό έχει co main event, αλλά όχι main event. Κάτω από την κορυφαία μάχη της βραδιάς αναμένεται ν’ αγωνιστεί η Amanda Nunes απέναντι στην Germaine de Randamie, υπερασπιζόμενη τον bantamweight τίτλο της.

Στο UFC, πάντως, έχουμε συνηθίσει τις ανατροπές. Ειδικά όταν πρόκειται για τον McGregor, όλα είναι πιθανά.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Καπνίζω κάνναβη 40.000 δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ