MMA

Chris Colbert: Αυτός είναι ο νέος βελτιωμένος Floyd Mayweather

Chris Colbert: Αυτός είναι ο νέος βελτιωμένος Floyd Mayweather

Eίναι 20 χρονών και έχει έξι επαγγελματικούς αγώνες με νίκες και σε κάρτες όπως αυτή του Khan με τον Algieri... O λόγος για τον "αλητάκο" του Μπρούκλιν Chris Colbert που γνωρίσαμε στο κορυφαίο ντοκιμαντέρ Counter Punch. (video)

Η δύσκολη παιδική ηλικία, η ροπή προς την παραβατικότητα και αν όπως λέει δεν είχε φτάσει στο κατώφλι του Atlas Cops μπορεί σήμερα να ήταν στην φυλακή. Η πυγμαχία τον έσωσε και πλέον είναι έτοιμος να την κατακτήσει.

Το αποκαλούν το "χρυσό παιδί" και όχι τυχαία καθώς ότι παιχνίδι έχει δώσει, χαρίζει εντυπωσιακές στιγμές. Ανήκει στοSosaCrew camp που έχει και άλλα νέα παιδιά που μπορεί να είναι οι επόμενοι πρωταθλητές όπως ο Julian Sosa ή ο Earl Newman Jr. Έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Mayweather Promotions από το 2016 και παίζει από τώρα για ένα καλό μερτικό...

" Είμαι στο 6-0 και δεν με νοιάζει αν ο αντίπαλος έχει μεγαλύτερο ρεκόρ. Αν μπορώ να βγάλω λεφτά από οποιοδήποτε παιχνίδι θα το κάνω. Δεν προκαλώ κανέναν στην κατηγορία μου και όποιος μου προταθεί παίζω μαζί του. Έτσι θα αποδείξω πως είμαι ο καλύτερος",αναφέρει με περίσσιο θάρρος οColbert.

"Παίζω τουλάχιστον σε δύο κατηγορίες featherweight και super-featherweight και όποιος νομίζει πως είναι φαινόμενο ας έρθει να δοκιμάσει μαζί μου".

Ο Colbert θέλει να παίζει αγώνες σε μεγάλες πόλεις όπως πρωτοξεκίνησε και περιγράφει το αγωνιστικό του στυλ.

"Είμαι πολύ καλός αμυντικός παίκτης και σπάνια με πετυχαίνουν. Αν μου έδιναν παιχνίδια, θα έπαιζα κάθε μήνα. Δεν τρέχω και δεν κρύβομαι από κανέναν. Και στην Αλάσκα να μου πουν θα πάω"!

O Colbert αγωνίστηκε τελευταία φορά τον Μάρτιο όπου κέρδισε με ομόφωνη απόφαση τονWilfredo Garriga στην Πενσιλβανία, πετυχαίνονταςτο έξι στα έξι.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Danny Pimsanguan: To κορίτσι του Cody θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το έριξε στην πυγμαχία η «εκρηκτική» Φελίσια Λαπάτη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ