MMA

Bridger Walker: Ο εξάχρονος ήρωας που έσωσε την αδερφή του είναι Jiu Jitsu Fighter

Bridger Walker: Ο εξάχρονος ήρωας που έσωσε την αδερφή του είναι Jiu Jitsu Fighter

O Bridger Walker, που έσωσε την αδερφή του πρόσφατα από επίθεση άγριου σκύλου, κατέχει άσπρη ζώνη τέταρτου βαθμού στο Jiu Jitsu.

Οι πολεμικές τέχνες καλλιεργούν πειθαρχία και αποφασιστικότητα από μικρή ηλικία και τρανό παράδειγμα είναι ο νεαρός Bridger Walker. Πρόσφατα σας τον συστήσαμε ως τον ήρωα που έσωσε την αδερφή του από την επίθεση ενός άγριου σκύλου. Τα τραύματα στο πρόσωπο του είναι σοκαριστικά ωστόσο ο εξάχρονος δεν έκανε...πίσω στιγμή, αντιθέτως κατάφερε να σώσει μία ζωή.

Όσο περνούν οι μέρες μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα για τον Bridger που το αγαπημένο του χόμπι είναι το Jiu Jitsu. Ο πιτσιρικάς χαρακτηρίστηκε από τον γιατρό του, ως ένας από τους πιο υπομονετικούς και γενναίους ασθενείς που είχε ποτέ.

Ο Bridger προπονείται μαζί με τον πατέρα του στο lack Label BJJ Cheyenne academy που βρίσκεται στο Γουαϊόμινγκ της Αμερικής. Κατέχει μάλιστα άσπρη ζώνη τέταρτου βαθμού. Ο πατέρας του σε δηλώσεις τόνισε μεταξύ άλλων πως έχουν... δουλέψει πολύ ώστε να μάθουν να μην δίνουν την πλάτη τους στους αντιπάλους.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

MMAer σώζει γυναίκα από βίαιο άντρα έξω από night club (BINTEO)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ