MMA

Ben Whittaker: Το μέλλον του βρετανικού μποξ είναι εδώ!

Ben Whittaker: Το μέλλον του βρετανικού μποξ είναι εδώ!

Ο Ben Whittaker έχει καταφέρει να διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο στο ερασιτεχνικό μποξ. κάνοντας όνειρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. (VIDEO)

Ο 20χρονος πυγμάχος έχει καταφέρει να διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο στο ερασιτεχνικό μποξ κάνοντας όνειρα για την Ολυμπιάδα του 2020 και στην συνέχεια να ακολουθήσει τα χνάρια του Anthony Joshua.

OBen Whittaker ξεχωρίζει για την άριστη τεχνική του, το ψηλό κορμί του και το φαντεζί παιχνίδι που κάνει. Κατάγεται από το Γουέστ Μπρόμιτς και ανήκει στην ομάδαFirewalker / Team GB.

Πηγή έμπνευσής του ήταν ο Joshua και είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα όταν τον συνάντησε μαζί με τον Floyd Mayweather ο Joshua τον σύστησε στον Αμερικανό σαν το μέλλον του Βρετανικού μποξ. "Τον βλέπεις αυτόν εδώ; Αυτός είναι το μέλλον. Αυτός είναι ο Ben Whittaker και στο ορκίζομαι είναι η αφρόκρεμα του μποξ".

Τα μυαλά τουWhittaker πάντως δεν έχουν πάρει αέρα από τις συνεχείς επιτυχίες σε ερασιτεχνικό επίπεδο και δηλώνει προσηλωμένος στον στόχο του που είναι η Ολυμπιάδα.

"Άκουσα το ποσό που πρότειναν στον Joshua για να γίνει επαγγελματίας. Σκέφτηκα προς στιγμήν πως θα γινόμουν αμέσως επαγγελματίας. Αλλά αυτά τα χρήματα μπροστά σε αυτά που πρόκειται να βγάλω μετά την Ολυμπιάδα δεν θα είναι τίποτα. Το 2020 θα είμαι στην τέλεια ηλικία για να απολαύσω τους καρπούς των προσπαθειών μου", δηλώνει. Πάρτε μία γεύση από τον εντυπωσιακό Βρετανό.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
Οι αλλαγές του τρόμου: Δείτε πως επιδρούν τα αναβολικά στο σώμα ενός bodybuilder (ΦΩΤΟ)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Repost from @boxingtech - “Tag Your friends” "Amateurs series part 5 Check out Benjamin “The Future of Boxing” Whittaker @bengwhittaker. @boxingdad_acw He’s a top class middleweight and number one ranked in his country He’s aiming to compete in the 2020 in the Olympics and get that gold medal Lovely footwork presented in the video & he’s using his reach very well. Fast hands and top combinations. Watch out for Benjamin Whittaker! @gbboxing #THEFUTURE - This is only the start I’m much more confident... much more hungry & learning day in day out!- - Music @artisthbtl & @headieone - #boxeo #nikeboxing #boxing #boxinggloves #boxinglife #boxingmemes #boxingring #boxingego #boxingtalk #boxingguru #boxinghead #boxingfam #boxingheads #beastmode #boxer #boxernation #work #flexing #aboogiewitdahoodie #1 #blue #athlete #gorilla

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ben Whittaker (@bengwhittaker) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ