MMA

Αυτοί είναι οι πέντε πιο επιτυχημένοι MMAers όλων των εποχών

Αυτοί είναι οι πέντε πιο επιτυχημένοι MMAers όλων των εποχών

Διαβάστε ποιοι είναι οι πέντε πιο επιτυχημένοι MMAers όλων των εποχών με βάση τις νίκες και τους τίτλους που έχουν κατακτήσει.

Τα κριτήρια για να βρει κανείς τους κορυφαίους MMAers όλων των εποχών είναι απλά... Αριθμός αγώνων σε συνδυασμό με νίκες, τίτλους και υπερασπίσεις.

Πάμε να δούμε τους πέντε τοπ όλων των εποχών.

St-Pierre

Αυτοί είναι οι πέντε πιο επιτυχημένοι MMAers όλων των εποχών

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του Καναδού που θεωρείται ο καλύτερος μαχητής όλων των εποχών από πολλούς δημοσιογράφους και φανς.

Κατάφερε να πάρει τον τίτλο το 2006 από τον Matt Hughes. Έκανε μόλις δύο ήττες στην καριέρα του και το 2013 επέστρεψε από την συνταξιοδότηση, ανεβαίνοντας κατηγορία.

Κέρδισε με επιβλητικό τρόπο τον πρωταθλητή Μichael Bisping. Με δύο ήττες σε 28 αγώνες, αν μη τι άλλο αξίζει να βρίσκεται στην λίστα μας.

Jon Jones

Aν εξαιρέσει κανείς τον εξωαγωνιστικό του χαρακτήρα που δυστυχώς επηρεάζει την πορεία του, θα μπορούσε να είναι και στην κορυφή της λίστας.

Όταν ήταν 23 ετών πήρε τον τίτλο από τον Mauricio “Shogun” Rua και έδειξε πως θα πρωταγωνιστήσει.

Πολλές υπερασπίσεις τίτλων και μάλιστα με εξοντωτικό τρόπο και νίκες απέναντι σε Machida, Jackson, Belfort, Cormier.

Μία αμφισβητούμενη νίκη πήρε απέναντι στον Gustafasson κι αυτή φρόντισε να την επιβεβαιώσει στην ρεβάνς όπου διέλυσε τον Σουηδό. Είναι δυνατό να μην είναι στην λίστα μας;

Αυτοί είναι οι πέντε πιο επιτυχημένοι MMAers όλων των εποχών

Anderson Silva

Ο Anderson Silva σήμερα είναι ένας από τους πολλούς μαχητές του UFC. Όμως η ιστορία που κουβαλάει είναι λαμπρή. Απίστευτο σερί νικών(16), δέκα υπερασπίσεις τίτλων και πολλά άλλα κοσμούν την τροπαιοθήκη του Spider.

Δεν κέρδιζε όμως απλά τα παιχνίδια. Τα έκανε όλα να μοιάζουν εύκολα. Ο μόνος που τον κόντραρε στα καλά του ήταν ο Chael Sonnen.

Η φήμη του θα μπορούσαμε να πούμε ότι "λερώθηκε" με την ήττα απέναντι στον Weidman αλλά η ιστορία γράφει και ο Anderson Silva είναι ένας ζωντανός θρύλος.

Αυτοί είναι οι πέντε πιο επιτυχημένοι MMAers όλων των εποχών

Fedor Emelianenko

Ο φανταστικός Ρώσος μαχητής έχει κάνει πολλούς να αναρωτηθούν αν είναι άνθρωπος ή κάτι άλλο.

Το ρεκόρ 28 σερί νικών δύσκολα σπάει αλλά και ο τρόπος που κέρδιζε αθλητές σαν τους θρύλους Nogueira, Cro Cop, Coleman, Hunt τον κάνει κάτι σπουδαίο.

Ο Fedor Emelianenko έχασε από τον Fabricio Werdum αλλά πέραν τούτου μας δίνει σπουδαίες εικόνες από το παρελθόν. Σήμερα είναι 42 και ακόμα δεν μπορούν να τον κάνουν καλά στο Bellator.

Αυτοί είναι οι πέντε πιο επιτυχημένοι MMAers όλων των εποχών

Demetrious Johnson

Tι δουλειά έχει ο καλύτερος MMAer στα ελαφριά κιλά στο ONE FC ; Το UFC δεν εκτίμησε ποτέ το ταλέντο του Demetrious Johnson όμως ο κόσμος δεν είναι αγνώμων και αναγνωρίζει την αξία του.

Έξι χρόνια δεν υπήρχε άλλος μαχητής στην Flyweight και την ζώνη του την υπερασπίστηκε 11 φορές. Όμως τελείωνε η δουλειά του και μετά δεν έκανε δηλώσεις.

Αυτό ίσως τον καταδίκασε στα μάτια του Dana White που ζητούσε κάτι πιο εμπορικό και θέλει να το βρει στα μάτια του Henry Cejudo.

Για εμάς ο Johnson θα βρίσκεται στην λίστα για πολύ καιρό.

Apr 15, 2017; Kansas City, MO, USA; Demetrious Johnson (Red Gloves) before the fight against Wilson Reis (not pictured) during UFC Fight Night at Sprint Center. Mandatory Credit: Ron Chenoy-USA TODAY Sports
Apr 15, 2017; Kansas City, MO, USA; Demetrious Johnson (Red Gloves) before the fight against Wilson Reis (not pictured) during UFC Fight Night at Sprint Center. Mandatory Credit: Ron Chenoy-USA TODAY Sports RON CHENOY-USA TODAY SPORTS

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

MMAer σώζει γυναίκα από βίαιο άντρα έξω από night club (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ