MMA

Αυτοί ακύρωσαν τον McGregor

Αυτοί ακύρωσαν τον McGregor

Ο Aldo και ο Dos Anjos δεν είναι οι πρώτοι συνολικά έξι fighters έχουν ακυρώσει τον Conor!

Οι σούπερ φαν του McGregor λένε πως οι αντίπαλοί του τον φοβούνται και γι'αυτό τελικά την δωδέκατη ώρα βρίσκουν μία δικαιολογία για να μην παίξουν κόντρα σε αυτόν την προγραμματισμένη ημερομηνία της μάχης.

Το fightsports.gr προσεγγίζει αντικειμενικά το θέμα και με γνώμονα τα φωτογραφικά πειστήρια του τραυματισμού του Rafael Dos Anjos θα αναφερθούμε σε φαινόμενα ατυχίας. Έξι λοιπόν είναι τα θύματα της ατυχίας που από το 2011 μέχρι σήμερα έχουν... στήσει τον Ιρλανδό να περιμένει παιχνίδι μέσα στο οκτάγωνο.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011, Cage Warriors Fight Night 2

Ο Σουηδός Niklas Backstrom έχει κλεισμένο παιχνίδι με τον Conor, αλλά τελευταία στιγμή το ακυρώνει καθώς έπεσε και έσπασε το χέρι του. To βρετανικό event βάζει κόντρα στον Ιρλανδό τον Aaron Jahnsen. Ο συγκεκριμένος ήταν πιο βαρύς, αλλά ο McGregor βρήκε την λύση και τον... τελείωσε με ΤΚΟ.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012, Cage Warriors 51

Αμερικανός αυτή τη φορά ο αντίπαλος που... στήνει στο ραντεβού τον Conor McGregor. Ο λόγος για τον επίσης πλέον UFC fighter Jim Alers. O Alers χτύπησε κι αυτός το χέρι του όπως και ο Backstrom και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Η μάχη κανονίστηκε εκ νέου όμως αυτή τη φορά ήταν ο Conor που ακύρωσε με αφορμή έναν τραυματισμό που είχε στο πρόσωπο.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013, UFC Fight Night 26

Κανονισμένος αγώνας με τον Άγγλο Andy Ogle. Τον ακυρώνει τελικά λόγω τραυματισμού ο McGregor δεν... κρεμάει το UFC και παίζει με τον Αμερικανό Max Holloway. Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ όμως πήρε τη νίκη μέσα στη Βοστώνη.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014, UFC Fight Night 46

Ερχόμενος από τραυματισμό ο McGregor ήθελε κατά την επιστροφή του και μάλιστα στο Δουβλίνο να εντυπωσιάσει το κοινό. Αντίπαλός του θα ήταν ο Cole Miller ο οποίος όμως αποσύρθηκε από τη μάχη. To UFC έβαλε κόντρα στον Ιρλανδό τον Βραζιλιάνο Diego Brandao με τον Conor να κάνει το καθήκον του μέσα σε τέσσερα λεπτά.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015, UFC 189

Ένα χρόνο μετά και ο Conor πέφτει ξανά θύμα... τραυματισμού του αντιπάλου του. Ο πρωταθλητής της κατηγορίας Jose Aldo παρά το καταπληκτικό promotion που έγινε στον αγώνα τελικά ακυρώνει με τραύμα στα πλευρά. Τη θέση του παίρνει ο Chad Mendes με τους φανς των ΜΜΑ να βλέπουν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο οποίο κέρδισε ο McGregor με TKO έστω κι αν δυσκολεύτηκε πάρα πολύ.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016, UFC 196

Και φτάνουμε και στο χθες όταν 11 ημέρες πριν τη διεκδίκηση δεύτερου πρωταθλήματος από τον Ιρλανδό ο πρωταθλητής Dos Anjos σπάει το πόδι του και μένει εκτός μάχης για της 5 Μαρτίου. Τη θέση πήρε ο Nate Diaz και ό,τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα θα είναι απλά ιστορία...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!

Πολεμικές τέχνες πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού (BINTEO)

Έστειλανδάσκαλοπολεμικών τεχνών στη φυλακή του διαβόλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ