MMA

Αυτές είναι οι δέκα μαχήτριες που ακονίζουν την "καρέκλα" της Ronda Rousey

Αυτές είναι οι δέκα μαχήτριες που ακονίζουν την "καρέκλα" της Ronda Rousey

Η φήμη και οι ικανότητες της Ronda Rousey στο οκτάγωνο την έκαναν μέσα σε λίγα χρόνια το πιο ελκυστικό προϊόν του UFC. Πάμε να δούμε ποιες μαχήτριες θα μπορούσαν να κληρονομήσουν τον θρόνο της.

Το ταλέντο δεν ήταν ο μόνος λόγος που πέτυχε η Ronda Rousey, αλλά και το γενικότερο attitude που την ακολουθούσε και την έκανε ως την πιο mainstream αθλήτρια όλων των εποχών, κάτι που είχε πετύχει μόνο η Gina Carano.

Tαλαντούχες αθλήτριες υπάρχουν πολλές, αλλά μία θα είναι αυτή που θα διαθέτει το "πακέτο" για να ξεπουλάει στα pay-per view. Πάμε να δούμε ποιες μαχήτριες θα μπορούσαν να κληρονομήσουν τον θρόνο της.

Αnastasia Yankova

Την είδαμε πρόσφατα απέναντι στην Ελίνα Καλλιονίδου και για πολλούς θα μπορούσε να έχει χάσει όμως είναι το αγαπημένο παιδί του Bellator και το promotion χτίζει πάνω σε εκείνη. Είναι αξιοπρεπής αθλήτρια, εμφανίσιμη και μπορεί να "πουλήσει".

Valentina Shevchenko

Είναι αυτή που προσπαθεί να εκθρονίσει την πρωταθλήτρια Amanda Nunes αλλά κακά τα ψέματα και να τα καταφέρει δεν θα ξετρελαθεί κανείς. Η Shevchenko είναι αρκετά ενεργή στα social media, καλή μαχήτρια και μπορεί να σύρει κόσμο πίσω της, αλλά όχι με αντίπαλο την Amanda Nunes,που την στηρίζουν μόνο στο...χωριό της.

Cynthia Calvillo

Έχει τρελό κόλλημα ο Dana White μαζί της και όχι αδίκως διότι σε ένα χρόνο στις ΜΜΑ έχει 5-0. Πρόκειται για θεαματική παίκτρια, που ασχολείται με την εμφάνιση της και θα μπορούσε να στηριχθεί.

Paige VanZant

Κατά την γνώμη μου είναι αυτή που θα μπορούσε να το στηρίξει περισσότερο απ΄όλες και παρά το ότι η Paige Van Zant κατηγορείται από κάποιους πως προβάλλει μόνο την εμφάνιση της, όσοι έχουν κάτσει και έχουν δει όλα της τα παιχνίδια είναι και μία άξια αθλήτρια. Αν είχα ένα προϊον θα το άφηνα στα χέρια της να ξεπουλήσει.

Rose Namajunas

Η πιο ολοκληρωμένη αθλήτρια της λίστας και την χαρακτηρίζω έτσι διότι στο αγωνιστικό κομμάτι έχει τα πάντα και το μόνο που την κρατά πίσω είναι η μαζεμένη προσωπικότητα της. Χωρίς φυσικά να την κατηγορούμε, αν είχε συμπεριφορά κλασικής Αμερικανίδας σταρ, τώρα θα μίλαγαν όλοι για εκείνη.

Angela Lee

Δεν ξέρω αν θα φανεί ρατσιστικό αλλά στην κοινωνία των Αμερικάνων μία Ασσιάτισα δύσκολα θα ξεχωρίσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Angela Lee δεν είναι όλα αυτά που γράφουν και λένε. Μία εκπληκτική αθλήτρια που θα πρέπει κάποια στιγμή το UFC να στηρίξει όσο αξίζει.

Amanda Nunes

Την βάζω στην λίστα μόνο και μόνο επειδή είναι καλή αθλήτρια. Στην εποχή μας όμως μετράνε και άλλα πράγματα που θα κάνουν έναν μαχητή επιθυμητό στο κοινό. Ακόμα και το trash talking που κάνει συχνά, περνάει αδιάφορο από τον κόσμο. Ή το χεις ή δεν το χεις αυτό.

Joanna Jedrzejczyk

Ναι είναι η αγαπημένη μας μαχήτρια... Και για όσους ασχολούνται έστω στοιχειωδώς με αυτό που λέγεται κλουβί, ξέρουν τι σημαίνει Jedrzejczyk. Τα πράγματα που κάνει για γυναίκα, είναι εφάμιλλα με αυτά που κάνει ο Λιονέλ Μέσι σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Τέτοιο striking δύσκολα βλέπεις σε άντρες, είναι αλάνι και έχει μεγάλη απήχηση και φανατικούς οπαδούς. Λογικό...

Cris Cyborg

Mην στέκεστε στο γεγονός πως την κριτικάρουν για την εμφάνιση της. Δείχνει ένας καλόψυχος άνθρωπος έξω από το κλουβί, με φιλανθρωπική δράση, απλή (μας έχει παραχωρήσει συνέντευξη χωρίς δεύτερη σκέψη) και προσιτή στο κοινό. Αν είναι καλή αθλήτρια δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε,προφανώς και δεν έχει βρεθεί ένας σοβαρός αντίπαλος να ολοκληρώσει παιχνίδι μαζί της.

Mackenzie Dern

Η πανέμορφη βραζιλιάνα μας ξεσηκώνει σε κάθε ευκαιρία. Βουτιές με μπικίνι, αισθησιακοί χοροί και εκπληκτικά πράγματα σε τατάμι και κλουβί. Στην Mackenzie Dern δεν λείπει τίποτα πλην του συμβολαίου στο UFC. Μόλις το υπογράψει, έχει σοβαρές πιθανότητες να γίνει η νέα Ronda Rousey.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος "μοιράζει ξάπλες" σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ