MMA

Αυτά είναι τα τρία ζευγάρια που ρίχνουν "τσιμέντα" στα επόμενα UFC

Αυτά είναι τα τρία ζευγάρια που ρίχνουν "τσιμέντα" στα επόμενα UFC

Δρομολογημένα είναι τα επόμενα match up του UFC που έχει αποφασίσει το 2019 να ρεφάρει με σπουδαία παιχνίδια. Το πρώτο θα είναι μεταξύ του Tony Ferguson και του Max Holloway.

Δρομολογημένα είναι τα επόμενα match up του UFC που έχει αποφασίσει το 2019 να ρεφάρει με σπουδαία παιχνίδια καθώς μέχρι να γίνει το Nurmagomedov vs McGregor τα pay per view είχαν... πατώσει.

Φέτος όμως ετοιμάζει σπουδαία πράγματα με τρία δυνατά ζευγάρια. Το πρώτο θα είναι για την interim ζώνη της lightweight μεταξύ του Tony Ferguson και του Max Holloway.

Ο Holloway έχει πάρει την απόφαση να αφήσει την featherweight μετά από 15 σερί νίκες και να κυνηγήσει τίτλο σε νέα κατηγορία. Ο Ferguson αξίζει την ευκαιρία και αφού είναι εκτός ο Khabib Nurmagomedov (τιμωρία) φαντάζει το ιδανικό ζευγάρωμα.

Το δεύτερο ζευγάρι είναι αυτό που αναφέρουμε εδώ και αρκετό καιρό και θα παίξει το καλοκαίρι. Ο Conor McGregor θα κοντραριστεί με τον Cowboy Cerrone σε ένα καλό match up για τον Ιρλανδό που χρειάζεται ένα ματς στα μέτρα του για να μπει στο κλίμα.

Πρόσφατα σε εκπομπή του Joe Rogan ο Al Iaquinta αποκάλυψε πως τα παραπάνω ζευγάρια έχουν κλείσει και το μόνο που εκκρεμεί είναι η συμφωνία του ίδιου για παιχνίδι με τον Dustin Poirier. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Iaquinta ο Poirier ζητά περισσότερα χρήματα γι'αυτό το ματς και έχει "κολλήσει" η διαπραγμάτευση.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η φορά που ο Mike Tyson πλήρωσε 10.000$ για να δείρει έναν γορίλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ