MMA

Artem Lobov: "Ο McGregor θα νικήσει τον Mayweather γιατί..."

Artem Lobov: "Ο McGregor θα νικήσει τον Mayweather γιατί..."

Ο Artem Lobov δίνει την πρόβλεψή του για την μεγάλη μάχη μεταξύ του Floyd Mayweather και του Conor McGregor.

Μέχρι τον έκτο γύρο προβλέπει να φτάνει ο Floyd Mayweather κόντρα στον Conor McGregor, σύμφωνα με τον sparring partner του τελευταίου, Artem Lobov, που επιχειρηματολογεί γιατί θα κερδίσει ο Ιρλανδός αυτή την μάχη στις 26 Αυγούστου.

"Κοιτάξτε τα στατιστικά. Ο Mayweather τα τελευταία χρόνια δεν έχει αντιμετωπίσει έναν αθλητή στα... πικ του. Ο Conor από την άλλη, είναι πιο μεγαλόσωμος, πιο δυνατός, νεότερος και πιο ενεργός.

Αν δείτε τους αγώνες του Floyd συχνά κυνηγάει το κλιντς. Πως μπορεί ένας πυγμάχος να κάνει κλιντς σε έναν παλαιστή; Οι πυγμάχοι είναι εντελώς αρχάριοι στα κλιντς. Βάλε έναν πυγμάχο να παλέψει ένα- δύο λεπτά. Μετά από λίγο βαραίνουν τα χέρια του και δεν μπορεί να τα κρατήσει ψηλά. Δεν μπορεί να πυγμαχήσει.

Όσο για την δύναμη του, δεν την έχει κανείς άλλος. Δεν έχω δεχτεί πιο δυνατή μπουνιά. Δεν κάνουν σπάρινγκ μαζί του και πολλοί. Το πεντάγυρο στις ΜΜΑ είναι πάρα πολύ απαιτητικό, σου παίρνει πολλά. Το μποξ για εμάς είναι αποθεραπεία για το τέλος της προπόνησης. Όταν οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με τον McGregor πέφτουν και δεν ξυπνάνε ξανά. Το ματς θα τελειώσει στον έκτο γύρο".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
Danny Pimsanguan: To κορίτσι του Cody θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Το έριξε στην πυγμαχία η "εκρηκτική" Φελίσια Λαπάτη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ