MMA

"Αρπάχτηκε" με πορτιέρη ο McGregor!

"Αρπάχτηκε" με πορτιέρη ο McGregor!

Πορτιέρης δεν άφησε τον McGregor να μπει στο μαγαζί με αποτέλεσμα ο Notorious να του επιτεθεί! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ζει για να κάνει μπάχαλα τον τελευταίο καιρό ο Conor McGregor που βρέθηκε στο Λονδίνο για τα βραβεία μόδας και στην συνέχεια επιχείρησε να μπει σε ένα κλαμπ που συχνάζουν celebrities ονόματι Chiltern Firehouseγια να συνεχίσει την διασκέδαση του.

Ο πορτιέρης όμως είχε διαφορετική άποψη όμως και δεν τον άφησε να μπει στο μαγαζί με αποτέλεσμα ο Notorious να του επιτεθεί! Ο McGregor ήταν με παρέα 20 ατόμων και θέλησε να τους βάλει όλους μέσα αλλά ο σεκιούριτι του μαγαζιού του αρνήθηκε την είσοδο.

Ήταν σε έξαλλη κατάσταση και κάθισε περίπου μία ώρα στην αναμονή μέχρι που ένας φίλος του μέσα από το μαγαζί, ήρθε και τον μάζεψε για να μπουν μέσα. Μετά από λίγες ώρες αποχώρησε με την παρέα του και μία μυστήρια γυναίκα που τον συνόδευε.

Να θυμίσουμε πως την ίδια βραδιά εθεάθη με την τραγουδίστρια Rita Ora σε ραντεβού και φούντωσαν τα σενάρια για τον μερακλή Ιρλανδό. Η φωτογραφία που ανέβηκε με αιθέρια παρουσία διαδέχτηκε την σκληρή κριτική του κόσμου, πως δεν σέβεται την γυναίκα του Dee Devlin και το νεογέννητο παιδί του .

Ο McGregor πάντως δείχνει να το απολαμβάνει και σχολιάστηκε ως ένας από τους πιο καλοντυμένους στην βραδιά βραβείων, κλέβοντας την παράσταση.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H καυτή Βrittney Palmer καλεί τον McGregor: Γύρνα πίσω Ιρλανδέ δεν αντέχω άλλο (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ