MMA

Αρπάχτηκαν μετά τη συνέντευξη Τύπου ΞΑΝΑ Bisping και GSP

Αρπάχτηκαν μετά τη συνέντευξη Τύπου ΞΑΝΑ Bisping και GSP

Ο Bisping και ο Georges St. Pierre είναι δύο αταίριαστοι άνθρωποι που πρόκειται να μοιραστούν το κλουβί του UFC. Η κόντρα τους πλέον περνάει σε άλλα επίπεδα. (VIDEO)

Ο Bisping και ο Georges St. Pierre είναι δύο εντελώς αταίριαστοι άνθρωποι που πρόκειται να μοιραστούν το κλουβί του UFC. Η κόντρα τους πλέον περνάει σε άλλα επίπεδα, καθώς δεν μπορούν να σταθούν ο ένας δίπλα στον άλλο ούτε για μερικά λεπτά.

Άναψαν τα... αίματα στη συνέντευξη Τύπου μεταξύ Bisping και GSP , αλλά οι δύο άνδρες δεν σταμάτησαν εκεί αφού όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αρπάχτηκαν και μετά την επίσημη συνάντησή τους μπροστά στις κάμερες.

Μέσα στο "σπίτι" του πρώην ηγεμόνα της welterweight κατηγορίας, στο Τορόντο, ο Bisping... έπιασε τον GSP και τον "στόλισε" με ύβρεις ενώ και ο Καναδός δεν έμεινε πίσω απαντώντας επίσης σκληρά.

" Όταν απλώνεις τα χέρια σου πάνω σ' έναν άνθρωπο σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα μαζί του... Κράτα τα χέρια σου για τον εαυτό σου. Θα σε πάω ΚΟ εδώ και τώρα" είπε ο Άγγλος στον GSP, κι όλα αυτά γιατί νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου ο Καναδός "χαστούκισε" το χέρι του Bisping επειδή τον έδειχνε με το δάχτυλο.

" Θα σε διαλύσω" ήταν απάντηση του Καναδού ο οποίος συνέχισε "... δεν σε φοβάμαι καθόλου. Ακούμπησε με και θα δεις τι θα συμβεί".

Στο κλείσιμο αυτής της... ένθερμης συζήτησης ο πρωταθλητής της middleweight χαρακτήρισε τον Georges St. Pierre "σπασίκλα" και του υποσχέθηκε ότι θα του σπάσει το σαγόνι.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο άνδρες θα μπουν στο κλουβί στο πλαίσιο της διεξαγωγής του UFC 217 στις 4 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η καυτή personal trainer Έλενα Κοκκίνου μοιράζει εγκεφαλικά στα social media (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ