MMA

Αρμάγος: "Φτιάξε την αφίσα και θα δούμε ποιος θα τρέχει σαν κότα μέσα στο κλουβί"

Αρμάγος: "Φτιάξε την αφίσα και θα δούμε ποιος θα τρέχει σαν κότα μέσα στο κλουβί"

Δεν άφησαν αναπάντητες τις κατηγορίες του Σταμάτη Μπιτάκου, ότι ο Μάρκου κάνει πίσω από τον αγώνα του στο No Limits για την αφίσα της διοργάνωσης, οι προπονητές του "TNT" από το Armagos Gym.

O δάσκαλος Γιώργος Αρμάγος, ξεκαθαρίζει ότι πρέπει οι αθλητές να παρουσιάζονται επί ίσους όρους, να είναι δίπλα δίπλα στην αφίσα και ότι ο Φλοριάν Μάρκου δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει τον αγώνα με τον Σταμάτη Μπιτάκο.

Διαβάστε την δήλωση που μας έκαναν:

"Ποιος πίστεψε στα αλήθεια ότι ο Ζαμπίδης φοβήθηκε να αναμετρηθεί με τον Σταμ...

Απλά προτίμησε να έχει την ησυχία του και να αποφύγει την ίντριγκα και τα παρασκήνια και ας του υπόσχονταν υπέρογκα ποσά. Σ αυτό το παιχνίδι προσπαθούν να μπλέξουν το Φλοριάν Μάρκου. Αφού του έγινε πρόταση να παίξει σε ΜΜΑ αγώνα με αντίπαλο το Σταμάτη Μπιτάκο, τους ζήτησε τι;;;

Τα αυτονόητα. Να παίξουν με ίσους όρους. Η Γωγώ ως διοργανώτρια βάζει στην αφίσα μπροστά τον αδερφό της και πίσω τον Φλοριάν. Ο Φλοριάν απαντάει βάλε με και εμένα στην ίδια ευθεία και όλα καλά. Η Γωγω λεει όχι, ο Σταμάτης μπροστά γιατί είναι πιο παλιός.

Τώρα ο Σταμάτης ανεβάζει κότες και βλακείες.

Δεν θα πω ότι φοβάσαι Σταμάτη αλλά ξέρεις καλά ότι ούτε ο Φλοριάν σε φοβάται, σε παίζει και στις 10 Ιουνίου και σήμερα και αύριο και όποτε θέλεις.

Άλλωστε αυτό έλεγα πάντοτε ότι χαρακτήριζε αυτόν τον αθλητή. Με γάντια πυγμαχίας, με ΜΜΑ, χωρίς, ότι εσύ επιλέξεις, αλλά σε παρακαλώ μην ρίχνεις το επίπεδο. Αν το συνεχίσεις θα είναι κακό και για τους δυο σας. Βάλτον λοιπόν στη θέση του στη αφίσα και στις 10 Ιουνίου θα δούμε ποιος θα τρέχει σαν κότα στο ρινγκ.

Επίσης, ειπώθηκε ότι στον αγώνα τους στις 10 Ιουνίου θα έχουμε αναμέτρηση Ελλάδας - Αλβανίας. Ο Φλοριάν εδώ μεγάλωσε, εδώ είναι οι φίλοι του, η οικογένεια του, την χώρα μας δεν την αλλάζει με καμία άλλη. Θέλει να γίνει ο αγώνας για να αποδείξει ότι ο Μπιτάκος είναι μόνο λόγια. Αν δεν αλλάξει η αφίσα ο αγώνας δεν θα γίνει".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΑΦΙΣΑ

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H Scarlett Johansson θα εύχεσαι μια μέρα να σε… δείρει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Danny Pimsanguan: To κορίτσι του Cody θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Aθλήτρια του UFC το...τερμάτισε βάζοντας παντελόνι! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ