MMA

Από πολέμιοι των ΜΜΑ έγιναν φανς

Από πολέμιοι των ΜΜΑ έγιναν φανς

Η αλήθεια είναι πως τηλεοπτική σειρά σαν το Kingdom δεν υπάρχει.. Είναι κάτι πρωτότυπο και ξεχωριστό διότι δεν αναφέρεται μόνο στο αθλητικό κομμάτι ενός μαχητικού σπορ, αλλά και στην καθημερινότητα των μαχητών που προσπαθούν να ενσωματωθούν στην κοινωνία.

Το σόου βρίσκεται στην τρίτη και τελευταία σεζόν και οι προσδοκίες του ειδικού κοινού που το ακολουθεί έχουν μεγαλώσει. Ένας εκ των πρωταγωνιστών ο Jonathan Tucker εξηγεί πως έγινε φαν των ΜΜΑ.

"Νόμιζα ότι το σπορ αυτό είναι αιματοκύλισμα μόνο. Πίστευα ότι παράγει βία δημοσίως. Δεν το αποκαλούσα καν σπορ", με τον συμπρωταγωνιστή του Matt Lauria να συμπληρώνει.

"Μισώ που το παραδέχομαι. Σαν ρωμαϊκή αρένα μου έμοιαζαν αυτοί οι αγώνες" και καταλήγει ο Nick Jonas που δεν ήταν θερμός υποστηρικτής. "Ήμουν περίεργος για το σπορ αλλά ποτέ οπαδός του. Έβλεπα περισσότερο πυγμαχία".

Όμως οι ανάγκες της σειράς απαιτούσαν προπονήσεις πάνω στο στυλ και τότε ήταν που οι τρεις ηθοποιοί "κόλλησαν". "Όταν συναντήσαμε τον Joe Stevenson και μας προπονούσε γίναμε αμέσως οπαδοί. Πλέον δεν χάνω αγώνα στις ΜΜΑ", τονίζει ο Jonas.

Επόμενο επεισόδιο είναι το δεύτερο του τρίτου κύκλου ονόματι Ritual που θα προβληθεί 7 Ιουνίου.

"i put zero weight into anyone's opinion about me, because i know exactly who i am." -jay kulina SEASON PREMIERE MAY 31st

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jonathan tucker (@jonathanmtucker) στις

No trades on this team. #Squadgoals #KingdomTV

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kingdom on Audience (@kingdomaudience) στις

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)
Jenna Jameson: Τρελαίνομαι για τον Conor McGregor (ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ