MMA

Aπίστευτο: Μαχητής από την εξέδρα μπαίνει για να παίξει και κερδίζει τη ζώνη

Aπίστευτο: Μαχητής από την εξέδρα μπαίνει για να παίξει και κερδίζει τη ζώνη

Διαβάστε την τρομερή ιστορία με πρωταγωνιστή τον Luis Felipe Alvim, ο οποίος πήγε ως θεατής σε αγώνα MMA και τελικά έφυγε με τη... ζώνη του νικητή! (VIDEO)

Ο Luis Felipe Alvim δεν είχε καν εισιτήριο για να μπει σε αυτόν τον αγώνα, παρέα με την φίλη του, στην Βραζιλία.

Τελικά πούλησε μερικά... κέικ που είχε φτιάξει έξω από το γήπεδο και κατάφερε να μπει μέσα. Όταν έμαθε πως ο Carlos Eduardo Rufino είχε μείνει χωρίς αντίπαλο για τον τίτλο τελευταία στιγμή, πετάχτηκε από την εξέδρα και ζήτησε να παίξει εκείνος.

Έχοντας εμπειρία μόνο στο Jiu Jitsu θα ήταν αυτοκτονικό να μπει σε αγώνα ΜΜΑ. Οι promoters δεν είχαν άλλη λύση και έτσι έδωσαν στον 22χρονο την ευκαιρία!

Ο Rufinho ξεκίνησε το ματς πολύ δυνατά χτυπώντας κατά ριπάς τον νεαρό. Ο Alvim δεν το έβαλε κάτω, τον ανέτρεψε στο έδαφος και έφτασε στην υποταγή με τρίγωνο.

Ο απίθανος Alvim ανέφερε αργότερα στις δηλώσεις του πως εμπνεύστηκε από την ταινία "Τροία" όταν κάποιος είπε στον Αχιλλέα πως δεν θα τολμούσε να τα βάλει μαζί του και εκείνος του απάντησε πως αυτός είναι ο λόγος που δεν θα μείνει στην ιστορία.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν ο Alvim μετά τον αγώνα, έκανε πρόταση γάμου στην φίλη του, που του συμπαραστάθηκε ένθερμα σε αυτή την τρέλα που επιχείρησε.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
Τραγικές καταστάσεις με μαχητή να σέρνεται από άλλους άντρες για να ζυγιστεί σε αγώνα ΜΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ