MMA

Απίστευτο ξύλο μεταξύ Valentina Shevchenko και Priscila Cachoeira

Απίστευτο ξύλο μεταξύ Valentina Shevchenko και Priscila Cachoeira

Το απόλυτοmismatch παρακολουθήσαμε μεταξύ της Shevchenko και της Cachoeira, με την πρώτη να αποδεικνύει την δυναμική της σε striking και έδαφος. ΗShevchenko έριξε δύο φορές κάτω την αντίπαλο της και έμελλε να κάνει την ζωή της "κολαστήριο".

Το απόλυτοmismatch παρακολουθήσαμε τα ξημερώματα μεταξύ τηςValentina Shevchenko και τηςPriscila Cachoeira, με την πρώτη να αποδεικνύει ξανά την δυναμική της σε striking και έδαφος.

ΗShevchenko έριξε δύο φορές κάτω την αντίπαλο της και έμελλε και τις δύο να κάνει την ζωή τηςCachoeira "κολαστήριο". Την πρώτη κατάφερε μέχρι το μισό του πρώτου γύρου να προσγειώσει 40 χτυπήματα έναντι ενός της αντιπάλου και σε σύνολο 230 έναντι τριών σε όλο το παιχνίδι!

Ο γύρος έληξε με τηνCachoeira να είναι ματωμένη και στο έδαφος. Ο δεύτερος γύρος κύλησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και την Shevchenko να είναι από πάνω και να επιτίθεται διαρκώς στην αντίπαλο της που παρέδωσε...ψυχή προς το τέλος του δεύτερου γύρου και υποτάχθηκε μεrear-naked choke.

ΗShevchenko δείχνει πως είναι μία σπουδαία επιλογή στις γυναικείες MMA και στην Flyweight κατηγορία δείχνει πως μπορεί να κυριαρχήσει. Δείτε στιγμές από την εύκολη νίκη της.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Joe Salvatore: Ο πυγμάχος που έγινε γνωστός για την "καυτή" γυναίκα του (ΦΩΤΟ)

Valentina Shevchenko vs Priscila Cachoeira #UFCBelem Follow @theufcmania

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UFC (@theufcmania) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ