MMA

Απάντηση του Ολυμπιακού στον Αϊδινιώτη: "Εμείς ήρθαμε στην Λεωφόρο το 2014"

Απάντηση του Ολυμπιακού στον Αϊδινιώτη: "Εμείς ήρθαμε στην Λεωφόρο το 2014"

Μέσω του προπονητή, Λευτέρη Λειβάδη, ο Ολυμπιακός απάντησε στονΠαναθηναϊκό για την απόφαση του να μην παίξει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας επειδή γίνεται στον Πειραιά.

Μέσω του προπονητή, Λευτέρη Λειβάδη, ο Ολυμπιακός απάντησε στον Παναθηναϊκό για την απόφαση του να μην παίξει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας επειδή γίνεται στον Πειραιά. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση στοosfp.gr

Δήλωση του επικεφαλής προπονητή τουΟλυμπιακούκαι πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Πυγμαχίας, κ. Λευτέρη Λειβάδη, στο osfp.gr:

«Με μεγάλη έκπληξη διάβασα τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού κ. Αιδινιώτη ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει στους αγώνες γιατί τους διοργανώνει οΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Και θέτει θέμα ασφάλειας αναφερόμενος μάλιστα σε περιστατικά άσχετα με την Πυγμαχία. Μάλλον ο κύριος Αιδινιώτης ξεχνά ότι οι αντίστοιχοι αγώνες Πρωταθλήματος το 2014 έγιναν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και διοργανωτής ήταν ο Παναθηναϊκός.

ΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣφυσικά αγωνίστηκε κανονικά. Για το καλό της πυγμαχίας πρέπει να εγκαταλείψουν όλοι τέτοιες λογικές. Αυτό που όλοι πρέπει να θέλουμε είναι το καλό του αθλήματος».

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Brye Anne Russillo: «Δεν μπορώ να κόψω το στήθος μου και να το βάλω στην άκρη. Ζυγίζουν 5,5 κιλά! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ