MMA

Αντίπαλος προπονητής γρονθοκόπησε πυγμάχο μέσα στο ρινγκ!

Αντίπαλος προπονητής γρονθοκόπησε πυγμάχο μέσα στο ρινγκ!

Χαμός έγινε στην μάχηDirrell με Uzcategui για την ζώνη της IBF με μάχες εντός και εκτός ρινγκ.

ΟUzcategui χτύπησε μετά το καμπανάκι τον αντίπαλο του σε δυο διαφορετικές στιγμές, την δεύτερη μάλιστα με ένα σερί που τον ξάπλωσε. Οι διαιτητές δεν του χαρίστηκαν και σταμάτησαν τον αγώνα δίνοντας την νίκη στον Dirrell με DQ.

Την ίδια ώρα όμως άτομα της πλευράς του Dirrell έξω από το ρινγκ ήρθαν σε σύγκρουση με τους ανθρώπους του Uzcategui έξω από το ρινγκ και κάποια στιγμή, ο θείος του Dirrell και προπονητής ανέβηκε στην αντίπαλη γωνία και ξαφνικά άρχισε να γρονθοκοπεί τον πυγμάχο!

Φυσικά έγινε ακόμη μεγαλύτερος χαμός πριν ηρεμήσουν τα πράγματα. Ο θείος αναζητείται από την αστυνομία και ο αδερφός του Dirrell, πρώην πυγμάχος, ελέγχεται ως ύποπτος για επίθεση σε άνθρωπο της ομοσπονδίας.

Η αντίδραση του θείου/προπονητή είναι απαράδεκτη αλλά υπάρχει μια αυξημένη ευαισθησία. Πριν κάποια χρόνια ο Dirrell είχε δεχθεί σφοδρό αντικανονικό χτύπημα από τον Arthur Abraham ενώ είχε γλιστρήσει και ενώ κέρδισε τον αγώνα στους πόντους.

Μπορεί τελικά να κέρδισε με DQ αλλά εκείνο το αντικανονικό χτύπημα του προκάλεσε σοβαρά προβλήματα υγείας που τον ανάγκασαν να αγωνιστεί μόνο 1 φορά τα επόμενα τρία χρόνια.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος "μοιράζει ξάπλες" σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ