MMA

"Αν δεν είσαι ο Conor McGregor, βούλωσέ το"

"Αν δεν είσαι ο Conor McGregor, βούλωσέ το"

Βαρέθηκε, λέει ο πρόεδρος του UFC Dana White, να ακούσει από μαχητές του να ζητάνε τους αγώνες που θα τους φέρουν περισσότερα χρήματα (τα λεγόμενα και Money fights) τονίζοντας ότι μόνο ο Conor McGregor μπορεί να το κάνει αυτό και ότι οι άλλοι αν δεν μπορούν να πουλήσουν όπως αυτός, να κάνουν απλά την δουλειά τους και να μην μιλάνε. (VIDEO)

Δείτε την δήλωση του στο FOX SPORTS μετά την ζύγιση του UFC 209:

"Έχω κουραστεί να ακούω το ‘money fights’. Μαχητές λένε -θέλω τα Money fights! αλλά τι; θα κατεβείτε όλοι κιλά και θα αντιμετωπίσετε τον Conor McGregor; Ακούστε είναι απλό. Ο Conor είναι ο τύπος. Αυτός φέρνει τα πολλά εισιτήρια, τα πολλά Pay per views και όλα τα άλλα. Αν δεν το κάνετε και εσείς, βουλώστε το. Αν δεν είστε εκείνος βουλώστε το"είπε ο Dana White Και υποβάθμισε μονομιάς όλο το υπόλοιπο ρόστερ του και το Bellator στην γωνία έτριψε τα χέρια του.

"Δεν είστε Money Fight! Οκ; Θα βγάλεις ότι είναι να βγάλεις και αν είσαι καλός πρωταθλητής και πουλάς τις μάχες σου, θα κάνεις τα Pay per views και θα πάρεις ποσοστό. Αν δεν πουλάς πολλά Pay per view, σκάσε!"

Έχει πλάκα που ο White που είναι ο PROMOTER περιμένει από τους μαχητές να κάνουν μόνοι τους σωστό promotion, δηλαδή την δουλειά του, επειδή το έκαναν 1-2 άτομα επιτυχημένα (Conor και Ronda). Συν ότι αυτός είναι που ευθύνεται για αυτή την νέα κατεύθυνση του UFC. Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα όμως και θα το αναλύσουμε σύντομα σε άρθρο για το Ultimate Money Championship.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mε τον Bo δεν μπλέκεις...με τον Bo:Δείτε τον να βάζει γάντια και να κλωτσά σάκο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επαγγελματίας πυγμάχος δεν άντεξε ομοφοβικά σχόλια και πλάκωσε ανελέητα τρολ στο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ