MMA

Alistair Overeem: "Όταν σταματήσω τις αληθινές μάχες θα πάω στο WWE!"

Alistair Overeem: "Όταν σταματήσω τις αληθινές μάχες θα πάω στο WWE!"

Στο Λονδίνο βρέθηκε ο Alistair Overeem για να παρακολουθήσει από το κοντά το Silva - Bisping και σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα δώσει ρεβάνς στον Lesnar ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνει.

Ο Alistair Overeem ήταν στο Λονδίνο για το event της μάχης του UFC ανάμεσα στους Silva και Bisping. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε ο Ολλανδός σταρ του kickboxing και των ΜΜΑ ήταν εάν θα έδινε τη ρεβάνς στον πρώην πρωταθλητή της βαριάς κατηγορίας του UFC Brock Lesnar.

Στις 30 Δεκεμβρίου του 2011 οι δύο τους είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στο "UFC 141" με τον Overeem να παίρνει τη νίκη πανηγυρικά με TKO στον πρώτο γύρο. Αργότερα ο Lesnar αποσύρθηκε από την MMA καριέρα του καθότι αντιμετώπισε προβλήματα υγείας.

Στο δια ταύτα λοιπόν ο Overeem πέταξε τη... μπηχτή του για τον Αμερικανό καθώς όταν ρωτήθηκε εάν θα παιχτεί ρεβάνς μεταξύ τους αυτός απάντησε: "Όταν σταματήσω τις αληθινές μάχες, ίσως να επιλέξω το WWE και εκεί να γίνει η ρεβάνς".

Με αυτή του τη δήλωση ο Overeem μάλλον βάζει τέλος στις φήμες που μιλούν για επιστροφή του Lesnar στο UFC μέσα στο 2016 με τον πρώην πρωταθλητή πάντως να μην περνάει και άσχημα στο WWE αφού είναι στην κορυφή των ακριβοπληρωμένων του σόου ενώ ετοιμάζεται και για την "Wrestlemania 32".

Όσον αφορά τον Overeem αυτός θα παίξει στο μεγάλο event που ετοιμάζει το UFC στην Ολλανδία και κόντρα στον Andrei Arlovski τον Μάιο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!

Πολεμικές τέχνες πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού (BINTEO)

Έστειλανδάσκαλοπολεμικών τεχνών στη φυλακή του διαβόλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ