MMA

Άγριος ξυλοδαρμός δάσκαλου Ται Τσι από MMAer

Άγριος ξυλοδαρμός δάσκαλου Ται Τσι από MMAer

Ο Wei Lei είναι δάσκαλος Ται Τσι, που είναι μία πολεμική τέχνη ήπιας εξάσκησης που κυρίως χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς λόγους. (video)

Από την άλληπλευράέχουμε τονMad ManXu Xiaodong, που προκάλεσε τον δάσκαλο σε μονομαχία μπροστά σε 100 ανθρώπους. Ο λόγος που τοβίντεοέγινε viral για λάθος λόγους, είναι πως βλέπουμε τον MMAer να ξυλοφορτώνει τονLeiπου έκανε το λάθος να αποδεχτεί την πρόκληση για λόγους τιμής.

Από την άλλη, ο Mad Man ήθελε να αποδείξει πως οι πρακτικές του αντιπάλου είναι μαϊμού, χωρίς φυσικά να γνωρίζει το υπόβαθρο και την φιλοσοφία του Κουνγκ φου, γρονθοκόπησε ανηλεώς τον Lei.

Σε συνέντευξή του ο Wei δήλωσε ότι δεν δέχθηκε κανένα χτύπημα όσο ήταν όρθιος. "Δέχθηκα χτυπήματα μόνο όταν έπεσα. Όμως δεν τραυματίστηκα"είπε σε συνέντευξή του.

Η ήττα του Wei προκάλεσε προβληματισμό στην Κίνα καθώς αμφισβητήθηκε η εφαρμογή μιας πολεμικής τέχνης με ιστορία χιλιάδων ετών.

"Πρέπει να συμφωνήσω ότι αυτά που διδάσκουμε δεν είναι συμβατά με τις σύγχρονες ανταγωνιστικές μεθόδους μάχης. Όμως εμείς οι δάσκαλοι του Tai Chi δεν είμαστε απατεώνες",είπε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο Xu επέμεινε ότι το Tai Chi είναι μια απάτη και οι άνθρωποι πληρώνουν πολλά λεφτά για να μάθουν κάτι το οποίο δεν μπορεί να αποδώσει σε μια πραγματική σύγκρουση.

"Οι δάσκαλοι του Tai Chi το μόνο που κάνουν είναι πλύση εγκεφάλου στους πολίτες και έπρεπε να αποδείξω πως πρόκειται για απάτη"είπε και πρόσθεσε πως έχει καλέσει μέσω της ιστοσελίδας του όλους του Κουγκ Φου μάστερς σε μονομαχία και όπως έχει γίνει γνωστό αρκετοί έχουν ήδη ανταποκριθεί.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Πανηγύρισε... μπουκετιάζοντας τον αντίπαλο προπονητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ