MMA

68χρονη γιαγιά, τρώει άσχημο ΚΟ στο ΜΜΑ ντεμπούτο της από 24χρονη αντίπαλο

68χρονη γιαγιά, τρώει άσχημο ΚΟ στο ΜΜΑ ντεμπούτο της από 24χρονη αντίπαλο

Η 24χρονη Laura Dettman τέθηκε αντιμέτωπη στο Sparta Combat League με την Ann Perez, ηλικίας 68 ετών. Όπως ήταν λογικό η 24χρονη πήρε μια εύκολη νίκη.

Η 68χρονη Ann Perez έκανε το ερασιτεχνικό ΜΜΑ ντεμπούτο της πριν λίγες μέρες στην διοργάνωση Sparta Combat League στις ΗΠΑ ενάντια στην 24χρονη Laura Dettman η οποία εκτός του τρομερού πλεονεκτήματος της ηλικίας, είχε και ρεκόρ 3-2 στο άθλημα.

Φυσικά η μάχη πήγε όπως φαντάζεστε, η 24χρονη κέρδισε πολύ εύκολα και δεν της χαρίστηκε καθόλου αφού την "τελείωσε" με δυνατό Ground and Pound στον πρώτο γύρο.

Μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο ακολούθησε και γενική κατακραυγή για την διοργάνωση και την αθλητική επιτροπή που επέτρεψε να γίνει αυτή η μάχη.

Μπορεί από τη μια να θαυμάζουμε την προσπάθεια της 68χρονης που ήθελε να αποδείξει με αυτό τον τρόπο ότι η "ηλικία είναι ένα νούμερο" αλλά θα μπορούσε να πάθει σοβαρή ζημιά μέσα στο κλουβί, ειδικά απέναντι σε μια πολύ πιο έμπειρη και νεότερη αθλήτρια. Μιλάμε για μια σχεδόν 70χρονη γυναίκα που όσο Background να είχε σε πολεμικές τέχνες (λίγα χρόνια σε Καράτε, BJJ και Muay Thai), κινδυνεύει μέσα σε κανονικό ΜΜΑ αγώνα. Ας ήταν επίδειξη ή κάτι πιο χαλαρό...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!

Πολεμικές τέχνες πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού (BINTEO)

Έστειλανδάσκαλοπολεμικών τεχνών στη φυλακή του διαβόλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ