ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλή εμφάνιση από Κτενά και Καρετζόπουλο

Καλή εμφάνιση από Κτενά και Καρετζόπουλο

Καλή εμφάνιση στο πλαίσιο αγώνων επίδειξης τεχνικής κολύμβησης στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού έκαναν οι Σοφία Κτενά και Λουκάς Καρετζόπουλος.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι έλληνες αθλητές Σοφία Κτενά και Λουκάς Καρετζόπουλος κατά τους 1ους Ευρωπαϊκούς αγώνες που διεξάγονται στο Μπακου. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι , ο Λουκάς Καρετζόπουλος ήταν τρίτος στα 100 επιφάνεια (35.32) και έβδομος Στα 50μ. Άπνοια. (15.60)

Η Σοφία Κτενά ήταν τρίτη στα 100μ. Υποβρύχιο (39.01) και 6η στα 50μ. Επιφάνεια. (19.02). Οι δύο αθλητές κατέκτησαν από ένα χάλκινο μετάλλιο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέξανδρος Ξιάρχος δήλωσε: «Η παρουσία μας στο Μπακού ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Οι αθλητές μας, Κατετζόπουλος και Κτενά ήταν καλεσμένοι στην επίδειξη του αθλήματος που πραγματοποίησε η CMAS σε αυτή τη διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΟΕ και τον αντιπρόεδρο κ. Κατσαρό καθώς και τους ανθρώπους της ΕΟΕ για την υποστήριξη και την βοήθεια που μας παρείχαν. Στον αγωνιστικό τομέα βρισκόμαστε σχεδόν είκοσι μέρες πριν από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στην Κίνα, όπου τα δυο παιδιά θα λάβουν μέρος και έτσι αυτή η συμμετοχή τους, ήταν μέρος της προετοιμασίας τους.

Το γεγονός ότι ουσιαστικά αγωνίστηκαν κατευθείαν στην κεντρική πισίνα ενώ ζέσταμα και προπόνηση είχαν κάνει στην πισίνα προθέρμανσης έπαιξε ένα ρόλο, καθώς και το γεγονός ότι τα δυο αγωνίσματα του καθενός έγιναν ουσιαστικά συνεχόμενα. Παρόλα αυτά βγάλαμε τα συμπεράσματα που θέλαμε για την συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ