Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Σημαιοφόρος ο Γκιώνης

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ, Παναγιώτης Γκιώνης, θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ.

Ο 39χρονος πρωταθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Παναγιώτης Γκιώνης επιλέχθηκε από το αρχηγείο της αποστολής στο Μίνσκ της Λευκορωσίας ως σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην τελετή έναρξης των 2ων Ευρωπαικών Αγώνων αύριο στο στάδιο Ντινάμο.

Ο Γκιώνης, πτυχιούχος οδοντιατρικής, έχει πάρει μέρος τέσσερις φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2004, 2008, 2012, 2016) και σε μεγάλο αριθμό Παγκόσμιων και Ευρωπαικών πρωταθλημάτων.

"Αναμφίβολα πρόκειται για μία ύψιστη τιμή για μένα. Νιώθω περήφανος σε υπερθετικό βαθμό για την επιλογή μου" δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής. Η τελετή έναρξης των 2ων Ευρωπαικών Αγώνων θα ξεκινήσει αύριο, 21 Ιουνίου στις 22.00.

Στα εγκαίνια του κέντρου πολιτισμού της Λευκορωσίας στο Αθλητικό Χωριό πραγματοποιήθηκε συνάντηση της αρχηγού της ελληνικής αποστολής Ξένιας Αργειτάκη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού της Λευκορωσίας Sergey Rudy, όπου ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή προσέφερε έναν ορειχάλκινο κλάδο ελιάς και δέχθηκε μια πολυτελή έκδοση με την πολιτιστική ιστορία της Λευκορωσίας.

Με μουσική επένδυση από τέσσερις πασίγνωστες συνθέσεις θα αγωνιστεί στη ρυθμική γυμναστική η 24χρονη πρωταθλήτρια Ελένη Κελαϊδίτη που βρίσκεται ήδη στο Μίνσκ. Στο στεφάνι θα εκτελέσει το πρόγραμμά της υπό τους ήχους του Michael Meets Mozart των Piano Guys. Στη μπάλα θα παίζει το Summertime του George Gershwin.

Στις κορίνες θα ακούει το Rise of the Instruments του Balas Havasi και στις κορδέλες θα ακούει το Faith του Stevie Wonder.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS