ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται το 3rd GREECE ON BOARD FESTIVAL στο Σχοινιά by FRULITE ONTHEGO

Έρχεται το 3rd GREECE ON BOARD FESTIVAL στο Σχοινιά by FRULITE ONTHEGO

Λίγες ημέρες μένουν για το πιο καλοκαιρινό διήμερο του φθινοπώρου και το 3rd Greece On Board Festival by FRULITE ONTHEGO έρχεται στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου για να κλείσει μια υπέροχη καλοκαιρινή περίοδο!

Με την καιρική πρόγνωση του διημέρου να θυμίζει καλοκαίρι, στην πανέμορφη παραλία του Σχοινιά του Μαραθώνα και στον φιλόξενο χώρο, το Καράβι, αθλητές και φίλοι των θαλάσσιων αθλημάτων σανίδας θα μαζευτούν σε μια γιορτή γεμάτη δράση και διασκέδαση.

Μαζί μας θα βρίσκεται όλο το διήμερο και το FRULITE ONTHEGO όπου θα παρέχει την δύναμη στους αθλητές με φυσικό τρόπο, για να συμμετέχουν στη δράση με επιδόσεις πέρα από τις προσδοκίες τους!

Εφέτος το Greece On Board Festival θα επικεντρωθεί θεματικά στο άθλημα του Windsurf και σε συνεργασία με τον σύνδεσμο Hellenic Speed and Slalom Association (HSSWA), θα πραγματοποιήσουν τον τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής χρονιάς, στην διασκεδαστική κατηγορία του Freeride. O αγώνας θα είναι ανοικτός με δωρεάν συμμετοχή για όλους τους αθλητές του Windsurf με ότι εξοπλισμό επιθυμούν! Εκτός του αγώνα freeride, θα πραγματοποιηθούν και προπονητικοί αγώνες slalom για τους αθλητές του συνδέσμου με πολύ θέαμα και κόντρες στην θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά.

Έρχεται το 3rd GREECE ON BOARD FESTIVAL στο Σχοινιά by FRULITE ONTHEGO

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί αγώνας «Υoung Gun Windsurf race» για τους μικρούς και επίδοξους αρχάριους αθλητές από 9 έως 17 ετών, μαθήματα skimboard υπό την επίβλεψη έμπειρων αθλητών, καθώς και skimboard contest από την ομάδα Slipwoods, με πολλά δώρα για τους νικητές και την υποστήριξη του Lineup Surfshop.

Οι δράσεις του 3rd Greece On Board Festival θα ξεκινήσουν το Σάββατο 23/9 στις 13:30 και η πρώτη ημέρα θα ολοκληρωθεί με την μεγάλη απονομή των νικητών του Hellenic Slalom Tour 2017 σε ένα party με πολύ μουσική, barbeque και ανακοινώσεις για την επόμενη αγωνιστική χρονιά!

To διήμερο όμως δεν σταματά σε δράσεις για τους αθλητές! Και τις δύο ημέρες του event θα πραγματοποιηθούν δωρεάν μαθήματαSUP και Windsurf για όλους τους ενδιαφερόμενους, με την υποστήριξη της σχολής στο Καράβι και της εταιρείας BIC® με την BICSport, καθώς και YOGA και SUP YOGA για όλους.

Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση εξοπλισμών από αντιπροσωπίες του χώρου του Windsurf και όχι μόνο, όπου οι εκπρόσωποι των εταιρειών θα παρουσιάζουν τα προϊόντα της επόμενης χρονιάς αλλά και θα συζητήσουν με τους ενδιαφερόμενους.

Η εκδήλωση θα κορυφωθεί την Κυριακή 24/9, με την μεγάλη λαχειοφόρο και κληρώσεις δώρων για όλους, συνολικής αξίας 5.000€!

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου: https://www.wbsf.gr/3rd-greece-board-festival-frulite-onthego/

Σας περιμένουμε όλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ