ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έπεσε η αυλαία στο 8ο Skyrunner Series Greece

Έπεσε η αυλαία στο 8ο Skyrunner Series Greece

Το πρωτάθλημα Skyrunner Series Greece, ολοκληρώθηκε, με την τελευταία πράξη της φετινής σεζόν να παίζεται στην Πάρνηθα με το AlpamayoPRO Trail Race.

Μια ακόμα χρονιά, η 8η κατά σειρά, για το πρωτάθλημα Skyrunner Series Greece, ολοκληρώθηκε, αφήνοντας μόνο ευχάριστες αναμνήσεις τόσο στους συμμετέχοντες όσο και σε όσους βρέθηκαν σε κάθε έναν από τους οκτώ σταθμούς της διοργάνωσης για να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των αθλητών.

Η τελευταία πράξη της φετινής σεζόν παίχτηκε στη Πάρνηθα, τόπο διεξαγωγής του AlpamayoPRO Trail Race, ενός αγώνα που παραδοσιακά ολοκληρώνει το πρωτάθλημα του Skyrunner Series Greece.

Με τον καιρό να είναι σύμμαχος αθλητών κι επισκεπτών, το αγαπημένο βουνό των κατοίκων της Αττικής, επιφύλασσε έντονες συγκινήσεις. Πρώτος το νήμα στη γραμμή του τερματισμού στη διαδρομή των 25 χιλιομέτρων που συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι του πρωταθλήματος, έκοψε ο Φώτης Ζησιμόπουλος με χρόνο 2:20:08, επίδοση που αποτελεί και νέο ρεκόρ διαδρομής. Δεύτερος αναδείχτηκε ο Δημήτρης Δημητρίου (2:25:47) και τρίτος ο Θανάσης Παγουνάδης (2:28:02). Στις γυναίκες, πρώτη τερμάτισε η Δήμητρα Μπίκα (2:58:38), δεύτερη η Ελένη Χαζηράκη (3:14:41) και τρίτη η Τζίνα Γκαλέτι (3:15:49).

Μετά και το πέρας των οκτώ αγώνων της διοργάνωσης, πρώτος στη συνολική βαθμολογία των ανδρών ήταν ο συνήθης ύποπτος, Δημήτρης Θεοδωρακάκος (436 βαθμοί), ακολουθούμενος από τους Δημήτρη Σελέτη (396β.) και Φώτη Ζησιμόπουλο στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στις γυναίκες, πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Μαρία Μάλαϊ (411 βαθμοί) ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι Δήμητρα Μπίκα (407β.) και Ανδριάννα Βασιλάτου (368β.)

Οι απονομές του Πρωταθλήματος Skyrunner Series Greece θα γίνουν στο Λιτόχωρο Πιερίας, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε επόμενο σχετικό Δ.Τ.

Photo credits: droz-photo.com / Panagiotis Letsios

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ