ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δύο ασημένια μετάλλια η Κοροκίδα

Δύο ασημένια μετάλλια η Κοροκίδα

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Δήμητρα Κοροκίδα στον πρώτο εφετινό επίσημο αγώνα της UCI για χειρήλατα ποδήλατα αφού κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια.

Δύο ασημένια μετάλλια κατέκτησε η Δήμητρα Κοροκίδα στον πρώτο εφετινό επίσημο αγώνα της UCI για χειρήλατα ποδήλατα (European Handcycling Circuit) που πραγματοποιήθηκε στην πίστα Yas Marina στο Άμπου Ντάμπι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν δεύτερη στον αγώνα δρόμου H3 όπως και δεύτερη στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης προσθέτοντας 26 βαθμούς στην ελληνική παγκόσμια κατάταξη ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016.

Στον αγώνα δρόμου η Κοροκίδα είχε επίδοση 1:16.46 (πρώτη η Πορσελάτο από την Ιταλία με 1:08:02), ενώ κάλυψε τα 16.5 χιλιόμετρα της ατομικής χρονομέτρησης σε 48:18.50 (πρώτη και πάλι η Πορσελάτο με 33:20.35.

Έξι χώρες με 122 αθλητές στην 9η ανοιχτή διεθνή κολυμβητική συνάντηση της Νάουσας

Με τη συμμετοχή 122 αθλητών και αθλητριών από έξι χώρες, διεξάγεται το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας, η 9η ανοιχτή διεθνής κολυμβητική συνάντηση που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ. Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν κολυμβητές από Κροατία, Σερβία, Τουρκία, Κύπρο, Μαυροβούνιο και Ελλάδα.

Από ελληνικής πλευράς θα συμμετέχουν όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος και συγκεκριμένα οι Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, Αριστείδης Μακροδημήτρης, Ιωάννης Κωστάκης, Αντώνης Τσαπατάκης, Χρήστος Ταμπαξής, Μαρία Καλπακίδου, Χρυσούλα Αντωνιάδου, Ανδρέας Κατσαρός, Γιώργος Σφαλτός κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ