ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αθλητές και ηθοποιοί τρέχουν στο Μαραθώνιο του Ναυπλίου

Αθλητές και ηθοποιοί τρέχουν στο Μαραθώνιο του Ναυπλίου

Την Κυριακή (5/3) θα λάβει χώρα ο 4ος Μαραθώνιος Ναυπλίου, στον οποίο θα συμμετάσχουν διάσημοι ηθοποιοί και αθλητές. Ποιες οι προσφορές που ετοιμάζουν οι διοργανωτές.

Την ερχόμενη Κυριακή (5/3) θα διεξαχθεί ο 4ος Μαραθώνιος Ναυπλίου, στον οποίο θα λάβουν μέρος ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς "Daddy Cool" του ANT1, αλλά και ορισμένοι διάσημοι Έλληνες αθλητές.

Αναλυτικά:

Η μεγάλη αθλητική γιορτή στους δρόμους του Ναυπλίου πλησιάζει, με δρομείς από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν στον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαρτίου.

Πολλοί διάσημοι θα τρέξουν στις διαδρομές των 5και των 2,5χιλιομέτρων, όπου αναμένεται η μεγαλύτερη συμμετοχή του κοινού.

Ανάμεσά τους, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της σειράς τουAnt1 “DaddyCool”, Τσαλταμπάσης Θανάσης, Πηλιχού Ιωάννα, Λευτέρης Ελευθερίου, Τρουφάκου Βασιλική, Νίκος Πουρσανίδης, Χάρης Μάρκου, η σεναριογράφος της σειράς Τίνα Καμπίτση, η Ολυμπιονίκης Νικόλ Κυριακοπούλου, οι πρώην μπασκετμπολίστες, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Οικονόμου, Βασίλης Σούλης, Μανώλης Παπαμακάριος και οι πρώην ποδοσφαιριστές, Γιώργος Αμανατίδης και Δημήτρης Μάρκος.

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε και την υλοποίηση μίας ακόμα προσφοράς για τους αγωνιζόμενους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθώνιου Ναυπλίου.

Οργάνωνει για τους συμμετέχοντες, στις εγκαταστάσεις του ΦΟΥΓΑΡΟΥ( Ασκληπιού 98 Ναύπλιο) το Σάββατο 4/03/17και από τις 16:00μέχρι τις 20:00γιορταστική εκδήλωσημε μουσική και πάστα πάρτι

Το πάστα πάρτυ προσφέρεται στην συμβολική τιμή των 3€ και περιλαμβάνει:

  • Ζυμαρικά σε ποικιλία πιάτων και ποσοτήτων

  • Μπανάνα, Amstel Free, Νερό, Χυμό

Αμέσως μετά στις 20:30 στην πλατεία Καποδίστρια, στο πλαίσιο της ανάδειξης του κοινωνικού έργου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑδιοργανώνεται Μουσική Συναυλία με τους ONIRAMAαφιερωμένη στην «ΕΛΠΙΔΑ».

Οι δρομείς θα παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφώντο οποίο θα λειτουργήσει στο ΦΟΥΓΑΡΟ, 3& 4 Μαρτίου, 10:00-20:00. Επιπλέον θα υπάρχειη δυνατότητα της παραλαβής του πακέτου την ημέρα του αγώνααπό την γραμματεία της Διοργάνωσης, μία ώρα πριν την εκκίνησητου κάθε αγωνίσματος .

  • Μεγάλοι Χορηγοί:WIND,Οικογένεια Χριστοδούλου, ΦΟΥΓΑΡΟ,NewBalance

  • Χορηγοί:AMSTELFree,PUMA, Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό,Dole,HIGH5

  • Προμηθευτές:AMALIAHOTEL, ΚΤΕΛ Αργολίδας, Σύλλογος Καταλυμάτων Ξένιος Δίας, Ξένον - 3sixty, Σύλλογοι Επαγγελματιών Ναυπλίου,MIDEAFRUIT

  • ΧορηγοίΕπικοινωνίας: Sport24, GTP, Running News, Discover Nafplio, TV Super

  • Τοπικοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί:Star,Sfera,DRifmκαι ΣΚΑΙ Αργολίδας

Για πληροφορίες επισκεφθείτε το www.nafpliomarathon.gr αλλά καιFacebook NafplioMarathon

Δείτε το τρέιλερ- βίντεομήνυμα του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ