ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Διεθνείς εξορμήσεις των ελληνικών σπαθιών

Διεθνείς εξορμήσεις των ελληνικών σπαθιών

Σε πέντε χώρες θα χτυπάει η καρδιά της ελληνικής Ξιφασκίας και οι αθλητές μας θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Διαβάστε ποιοι αγωνίζονται και που.

Σε πέντε χώρες θα χτυπάει η καρδιά της ελληνικής Ξιφασκίας. Πεκίνο, Αγία Πετρούπολη, Παρίσι, Μαδρίτη και Τάουμπερ είναι οι πόλεις που οι αθλητές μας θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στην Κίνα, η Βάσω Βουγιούκα θα προσπαθήσει να ανέβει για πρώτη φορά στο βάθρο μίας μεγάλης διοργάνωσης για το 2015! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε την προετοιμασίας της στο Πεκίνο, καθώς συμμετείχε σε καμπ προετοιμασίας και πλέον θα επιδιώξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών να ανέβει στο βάθρο! Στην Κίνα όλες αυτές της μέρες βρίσκεται κι ο προπονητής της Γκάμπριελ Ντούτσια.

Στην Αγία Πετρούπολη, θα διεξαχθεί το Γκραν Πρι της Παγκόσμιος Ομοσπονδίας στο Ξίφος Ασκήσεως Ανδρών. Από ελληνικής πλευράς θα αγωνιστεί ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος, ενώ στη Ρωσία βρίσκεται και η προπονήτρια, Ελισάβετ Τσολακίδου.

Στη Μαδρίτη, θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Ανδρών και ο Γιώργος Τσουρούτας θα επιδιώξει ένα καλό πλασάρισμα καθώς αποτελεί για τον ίδιο ένα δυνατό τεστ.

Στο Ταουμπέρ της Γερμανίας, θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών στο Ξίφος Ασκήσεως και η Μαρίνα Παπαδοπούλου θα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες.

Τέλος, στο Παρίσι θα διεξαχθεί το Κύπελλο Κόσμου στο Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών και θα αγωνιστεί ο Σάββας Καββαδίας.

TAGS ΞΙΦΑΣΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ