ΤΖΟΥΝΤΟ

Ηλίας Ηλιάδης: Το video με τις τρομερές ασκήσεις στα 32 του

Ηλίας Ηλιάδης: Το video με τις τρομερές ασκήσεις στα 32 του

Είναι 32 ετών και στην δύση της καριέρας του, όμως, ο Ηλίας Ηλιάδης εκτός από την σπουδαία πορεία που τον ακολουθεί, μέχρι σήμερα παραμένει ένας από τους πιο γυμνασμένους αθλητές στα μαχητικά αθλήματα. (VIDEO)

Αφού μεγαλούργησε στο στυλ του τζούντο και θριάμβευσε για την Ελλάδα, αγωνίστηκε μέσα στο 2017 στους προκριματικούς για το Παγκόσμιο Open. Μπορεί να μην στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθεια του, αλλά μέχρι σήμερα παραμένει ένας από τους πιο γυμνασμένους αθλητές στα μαχητικά αθλήματα.

Χρυσός Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (2010, 2011, 2014) και δυο φορές πρωταθλητής Ευρώπης (2004, 2011) του τζούντο. Το πρoηγούμενο όνομα του νεότερου χρυσού Ολυμπιονίκη στην ιστορία του τζούντο είναι Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί. Γεννήθηκε στη Γεωργία στις 10 Νοεμβρίου 1986 και γράφτηκε στο σύλλογο Φίλιππος Αμυνταίου, στη Φλώρινα. Ξάδελφος του είναι ο Ζουράμπ Ζβιανταουρί, "χρυσός" Ολυμπιονίκης της Αθήνας, στην κατηγορία των 90 κιλών.

Το 2001 υιοθετήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή του τζούντο, Νίκο Ηλιάδη. Ηλιάδης θεωρείται ο καλύτερος Έλληνας τζουντόκα όλων των εποχών με 13 μετάλλια (8 χρυσά, 2 ασημένια, 3 χάλκινα) σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια Κύπελλα, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Μεσογειακούς Αγώνες.

Η σωματική του κατάσταση είναι τρομερή μέχρι και σήμερα. Ρίξτε μία ματιά στο παρακάτω video και θα πειστείτε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ