ΤΖΟΥΝΤΟ

Η συγκινητική ανάρτηση της Τελτσίδου για το χρυσό στην Τασκένδη

Η συγκινητική ανάρτηση της Τελτσίδου για το χρυσό στην Τασκένδη

Η τζουντόκα, Ελισάβετ Τελτσίδου με ανάρτησή της αφιέρωσε το μετάλλιο που κατέκτησε στην Τασκένδη στους Έλληνες του Πόντου και φυσικά στους γονείς της. (VIDEO)

Η Ελισάβετ Τελτσίδου, για τέταρτη φορά μέσα στη χρονιά βρέθηκε στην κορυφή ενός Grand Prix τζούντο, συλλέγοντας, νέους, πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να είναι παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με το μετάλλιο στην Τασκένδη, η Τελτσίδου έφτασε τα πέντε συνολικά σε Grand Prix, τέσσερα εκ των οποίων τα έχει κατακτήσει μέσα στο 2019, αφού ήταν 3η τόσο στην Βουδαπέστη πριν από δύο μήνες, όσο και στο Μαρακές τον περασμένο Μάρτιο.

Η συγκεκριμένη επιτυχία είχε ιδιαίτερη σημασία για την Ελληνίδα τζουνόκα αφού στην Τασκένδη έχουν γεννηθεί οι γονείς της. Έτσι έσπευσε να αφιερώσει το μετάλλιο σε εκείνους, αλλά και σε όλους τους Έλληνες του Πόντου.

"Μόνο δέος και υπερηφάνεια θα μπορούσα να νιώθω που κατάφερα να ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος της χώρας μου στη Τασκένδη , ένα μέρος κοντινό στα μέρει εκείνα όπου γεννήθηκαν οι γονείς των περισσότερων Ελλήνων του Πόντου, όπως και οι γονείς μου, όπου και οι δυο τους γονείς είναι Έλληνες του Πόντου που διώχθηκαν στην γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στην Μικρά Ασία!" έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ