ΤΡΙΑΘΛΟ

Syros Triathlon: Γίνε μέρος της γιορτής

Syros Triathlon: Γίνε μέρος της γιορτής

Η Σύρος θα κινείται στους ρυθμούς του Syros Triathlon, της τετραήμερης (15-18/6) αθλητικής διοργάνωσης που περιμένει να υποδεχθεί τριαθλητές, κολυμβητές ανοικτής θαλάσσης, δρομείς πόλης, αλλά και τολμηρούς, όλων των ηλικιών, να συναγωνιστούν, να συμμετάσχουν, να γιορτάσουν, να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Σε λιγότερο από έναν μήνα η Σύρος θα κινείται στους ρυθμούς του Syros Triathlon, της τετραήμερης (15-18/6) αθλητικής διοργάνωσης που περιμένει να υποδεχθεί τριαθλητές, κολυμβητές ανοικτής θαλάσσης, δρομείς πόλης αλλά και τολμηρούς, όλων των ηλικιών, να συναγωνιστούν, να συμμετάσχουν, να γιορτάσουν, να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Syros Triathlon: Γίνε μέρος της γιορτής

Οι εγγραφές παραμένουν ανοιχτές, οπότε και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τους εδώ , στα παρακάτω αγωνίσματα:

– Κολύμβηση Ανοιχτής Θαλάσσης: 3,5 χλμ, 5,5 χλμ ή 500 μ.

Ο παράπλους ανοιχτής θαλάσσης 3,5 χλμ και 5,5 χλμ, προσφέρει στους κολυμβητές μία πρωτόγνωρη εμπειρία κολύμβησης με διαφορετικό σημείο έναρξης και τερματισμού και όχι απλά κολύμβηση σε κύκλους. Η κολύμβηση 500 μ. δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εμπειρία όσοι είναι νέοι στο άθλημα, αλλά και σε πιο μικρές ηλικίες.

– Τρίαθλο Ολυμπιακής ή μισής Ολυμπιακής απόστασης

Επιλέγοντας μεταξύ της Ολυμπιακής απόστασης ή της μισής Ολυμπιακής απόστασης οι συμμετέχοντες μπορούν να ζήσουν την εμπειρία να διαγωνίζονται επάνω σε μία ζώνη αλλαγής, όχι απλά στρωμένη με μοκέτες, αλλά με μαλακό ανακυκλωμένο ελαστικό – πολύ ευχάριστο και μαλακό όταν χρειάζεται να τρέξουν χωρίς παπούτσια.

– City Running 5 χλμ ή 10 χλμ

Τρέξιμο σε μία δύσκολη διαδρομή πλακόστρωτων δρόμων και μοναδικού κοινού

– Κολύμβηση μετ’ εμποδίων

Το προσωπικό στοίχημα κάθε σύμμετέχοντα σε ένα παιχνίδι με τα όριά του

Syros Triathlon: Γίνε μέρος της γιορτής

Όσοι συμμετάσχουν στα 5,5 χλμ κολύμβησης, στο Ολυμπιακό Τρίαθλο και στο City Running 10 χλμ. θα μπουν στην ειδική κατηγορία για την ανάδειξη των τριών πιο Brave αθλητών. Το ίδιο ισχύει και για τους Brave light, οι οποίοι θα κάνουν εγγραφή για 3,5 χλμ κολύμβηση, Half Olympic τρίαθλο και 4 χλμ City Running!

To Syros Triathlon γεννήθηκε ως ιδέα το καλοκαίρι του 2015 για μια πολυήμερη αθλητική και πολιτιστική γιορτή, η οποία σταδιακά θα κατακτά τις καρδιές όλο και περισσότερων ανθρώπων σε Ελλάδα και εξωτερικό ως ένα event γεμάτο δράση, δυναμισμό, ενθουσιασμό, καινοτόμες ιδέες που γίνονται πράξη και έμπνευση – παρακίνηση! Η ιδέα έγινε πράξη για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2016, προκαλώντας ικανοποίηση σε συντελεστές και συμμετέχοντες.

Φέτος ο πήχης ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα. Ο θεματικός τουρισμός και συγκεκριμένα ο Αθλητικός – Πολιτιστικός τουρισμός στο πλαίσιο του οποίου η διοργάνωση τοποθετεί τον εαυτό της, είναι ένας από τους άπλετους και ανεκμετάλλευτους-αστείρευτους πόρους της χώρας. Φιλοδοξία του TRIMORE Syros Triathlon ως θεσμός, είναι να αποτελεί μια ανεξίτηλη εμπειρία σε κάθε έναν που έλαβε μέρος σε αυτή με όποιον ρόλο, να υπόσχεται στον εαυτό του και τους γύρω του ότι αποκλείεται να χάσει κάθε επόμενη, να προτρέπει με κάθε ευκαιρία σε φίλους και γνωστούς να μην χάσουν την επόμενη, να μιλά θετικά γι’ αυτή με ενεργητικό τρόπο και τέλος να αποτελεί εστία δυνατής επιθυμίας για όσους δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν!

Για να επιτευχθεί αυτό, οι διοργανωτές δίνουν μεγάλη σημασία στην ενεργό συμμετοχή των ανθρώπων της Σύρου. Η προτροπή προς όλους είναι “Ας γίνουμε ηγέτες στην ασφάλεια και την εξασφάλιση χαρούμενων επισκεπτών! Ας γίνουμε υπεύθυνοι για κάθε τι που παρατηρήσαμε γύρω μας και θα μπορούσε να δημιουργήσει θέματα ασφάλειας ή δυσαρέστησης του επισκέπτη. Ας καταστεί ευθύνη μας η δρομολόγηση της αλλαγής του, μέσω τουλάχιστον της ενημέρωσης γι’ αυτό”.

TAGS ΤΡΙΑΘΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ