ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Τρίτος στην Ευρώπη ο Αερικός

Τρίτος στην Ευρώπη ο Αερικός

Ο Χρήστος Αερικός συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις του κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων της τοξοβολίας,

Νέα επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα. Ο Χρήστος Αερικός συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις του κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων της τοξοβολίας, το οποίο ολοκληρώθηκε στην Σλοβενία (Λιουμπλιάνα).

Ο νεαρός πρωταθλητής μας κέρδισε στον μικρό τελικό τον Άγγλο Τζόναθαν Μπουλ με 144-135 και ανέβηκε στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου, στο Σύνθετο Τόξο, στην κατηγορία των Νέων Ανδρών. Την απονομή στον Χρήστο Αερικό έκανε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Πέτρος Συναδινός.

Αυτό ήταν το ιδανικό φινάλε για την Εθνική μας ομάδα Νέων της τοξοβολίας, η οποία ταξίδεψε στην Σλοβενία έχοντας την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου Γυναικών Καλλιπάτειρα και της Κατερίνας Παναγοπούλου.

Να θυμίσουμε ότι του χάλκινου μεταλλίου είχαν προηγηθεί στην ίδια διοργάνωση, η 4η θέση στο Ομαδικό Νέων Ανδρών Σύνθετου Τόξου με τους Χρήστο Αερικό, Δημήτρη Λαμπράκη, Δημοσθένη Λύρα και η 5η θέση στο Ολυμπιακό Τόξο Νεανίδων, με τις Αργυρώ Ανδρούτσου, Πολυξένη Μπαρούνη και Φοίβη Συναδινού.

TAGS ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ