ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Τέταρτοι οι Νέοι στο Πανευρωπαϊκό

Τέταρτοι οι Νέοι στο Πανευρωπαϊκό

Την τέταρτη θέση στην Ευρώπη κατέκτησε η Εθνική των Νέων Ανδρών στο Ολυμπιακό Τόξο. Στον μικρό τελικό του ατομικού ο Χρήστος Αερικός.

Πολύ καλή εμφάνιση και για την Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών, που έχασε για δύο μόλις πόντους διαφορά το χάλκινο μετάλλιο, στο Ολυμπιακό Τόξο, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τοξοβολίας Νέων της Σλοβενίας (Ljubljana).

Η Ελληνική τριάδα, αποτελούμενη από τους Χρήστο Αερικό, Δημήτρη Λαμπράκη και Δημοσθένη Λύρα στάθηκε με αξιώσεις απέναντι στην Ρωσία, αλλά έχασε τελικά με 224-222 και έμεινε εκτός βάθρου, στην 4η θέση.

Την απονομή την κατηγορίας έκανε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Πέτρος Συναδινός, συνοδευόμενος από την Γενική Γραμματέα της WAE (Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τοξοβολίας) Marinella Pisciotti.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει όμως και μια ακόμα ευκαιρία ν’ ανέβει στο βάθρο, με τον πρωταθλητή μας Χρήστο Αερικό να διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο, αγωνιζόμενος στο μικρό τελικό του ατομικού, στο Σύνθετο Τόξο.

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΤ Πέτρος Συναδινός βρίσκεται στην Σλοβενία για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των αθλητών μας, αλλά και για να έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της WAE Mario Scarzella και τα άλλα μέλη του συμβουλίου, ενόψει του Πανευρωπαϊκού Grand Prix τοξοβολίας που έχει αναλάβει η χώρα μας και το οποίο θα διεξαχθεί στην Αρχαία Ολυμπία, τον Μάρτιο του 2015.

TAGS ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ