ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Όλα έτοιμα για το European Grand Prix της τοξοβολίας στον Μαραθώνα

Όλα έτοιμα για το European Grand Prix της τοξοβολίας στον Μαραθώνα

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του European Grand Prix–Marathon 2015 της τοξοβολίας, την κορυφαία διοργάνωση που έχει φιλοξενήσει η χώρα μας για το άθλημα, εκτός από τους Ολυμπιακούς 2004.

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του European Grand Prix–Marathon 2015 της τοξοβολίας, την κορυφαία διοργάνωση που έχει φιλοξενήσει η χώρα μας για το άθλημα, εκτός από τους Ολυμπιακούς 2004. Θα ξεκινήσει μεθαύριο Τρίτη (24/03) με την επίσημη προπόνηση και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (28/03), στον Μαραθώνα, με την συμμετοχή 400 αθλητών-τριών από 37 χώρες, που θα διεκδικήσουν τα εισιτήρια πρόκρισης για το Μπακού (1οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες).

Αύριο (23/3, 15:00), ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης θα έχει συνάντηση με την Εθνική ομάδα της τοξοβολίας, δείχνοντας για μια ακόμα φορά το πόσο στηρίζει την διοργάνωση και πόσο κοντά είναι στο άθλημα και στους ανθρώπους του.

Σήμερα (22/3), ολοκληρώθηκε και το training camp, που είχε ξεκινήσει την περασμένη Δευτέρα, με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών 8 Εθνικών ομάδων, των Ουκρανία, Αυστρία, Ισλανδία, Βουλγαρία, Πολωνία, Ιρλανδία και Ελλάδα.

"Ήταν ένα επιτυχημένο καμπ προετοιμασίας. Όλα πήγαν καλά, ξένοι και Έλληνες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι, έχοντας μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για μια πολύ καλή προπόνηση για το Ευρωπαϊκό", δήλωσε ο Νίκος Ελευθερίου, τεχνικός σύμβουλος του σύνθετου τόξου και υπεύθυνος του καμπ.

Οι αγώνες θα γίνουν από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή, στο Στάδιο της Νέας Μάκρης και το ερχόμενο Σάββατο (28/03), ο μεγάλος τελικός, στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου, στον Μαραθώνα.

Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνα, έχοντας σημαντική βοήθεια από την διοργάνωση του Baku 2015, έχοντας 4 μεγάλους χορηγούς: τον ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιά), τον ΕΟΤ, την Coffee Island και την Avance rend a car. Υποστηρικτές είναι οι: Πανελλήνιος Αθλητικός Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα, Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου, Λουξ, Portal 8, Puma, Phoenix, Superfast Ferries, Orange, Eu Hellenic water. Mobile Marketing Kiosks, Ragim, Eleven Targets, Martin Miglioranza, DutchArget.com, its, idata, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι: Παραπολιτικά, parapolitika.gr, 90.1fm, Επένδυση, N plus.

● Σήμερα και αύριο θα γίνει η άφιξη των ξένων αποστολών, εκτός από αυτές που ήταν στον Μαραθώνα για το καμπ προετοιμασίας.

TAGS ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ