ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

ΕΦΟΤ και ΕΑΟΜ – ΑΜΕΑ ενώνουν τις δυνάμεις

ΕΦΟΤ και ΕΑΟΜ – ΑΜΕΑ ενώνουν τις δυνάμεις

Ένας διαφορετικός αγώνας τοξοβολίας θα γίνει την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου αφού για πρώτη φορά θα συνεργαστούν η ΕΦΟΤ με την ΕΑΟΜ - ΑμεΑ.

Για πρώτη φορά οι δύο Ομοσπονδίες της τοξοβολίας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διοργανώσουν από κοινού αγώνα τοξοβολίας σε Ευρωπαϊκά πρότυπα, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου ΓΣ.

Ο λόγος για την πρώτη συνδιοργάνωση ΕΑΟΜ – ΑμεΑ και της ΕΦΟΤ (Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Τοξοβολίας), σε συνεργασία με τα σωματεία του Π.Γ.Σ. και του Α.Ο. Στόχος, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΑμεΑ που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με αγώνα Α’ αγωνιστικής κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου.

Το αγωνιστικό μέρος θα ξεκινήσει την Κυριακή (8 Ιουνίου 2014) στις 9:30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 2:00 το μεσημέρι, δίνοντας την δυνατότητα στους φίλους της τοξοβολίας ν’ απολαύσουν έναν μοναδικό αγώνα τοξοβολίας στους φιλόξενους χώρους του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, όπου οι συμμετέχοντες αθλητές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό από αγωνιστικής πλευράς, αλλά παράλληλα θα δώσουν και μαθήματα ζωής, δύναμης και θέλησης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και το φιλόξενο καφέ του ΠΓΣ θα είναι ανοιχτό για όλη τη διάρκεια του αγώνα.

TAGS ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ