ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Κορακάκη: Τα ξεχωριστά γενέθλιά της σε ρυθμούς κορονοϊού

Κορακάκη: Τα ξεχωριστά γενέθλιά της σε ρυθμούς κορονοϊού
PANTELIS ZERVOS

Η Άννα Κορακάκη έκλεισε τα 24 χρόνια της και είναι σίγουρο πως λόγω του κορονοϊού θα θυμάται για πάντα αυτά τα γενέθλιά της. (Photos)

Σίγουρα, όσα ζούμε έχουν μεγάλη διαφορά από όσα είχαμε συνηθίσει. Η πανδημία του κορονοϊού και η καραντίνα στην οποία έχουμε μπει ολοι δημιουργεί ειδικές συνθήκες.

Αυτό το ξέρει καλά η Άννα Κορακάκη η οποία την Τετάρτη (08/04) έκλεισε τα 24της χρόνια.

Σίγουρα, τα γενέθλια της δεν ήταν όπως τα είχε συνηθίσει, όμως οι δικοί της άνθρωποι έκαναν το καλύτερο δυνατό με τις υπάρχουσες συνθήκες. Τούρτα εμπνευσμένη στον κορονοϊο και δώρα με μεγάλη... αξία για την εποχή δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: "Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να σου το δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών! Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!!! Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική... Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας! #birthday #coronathemedcake #happyaries #welcome24 #blessed #birthdaygirl".

Δείτε τη σχετική ανάρτησή της και τις φωτογραφίες που τη συνοδεύουν.

View this post on Instagram

Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι' ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ'αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να σου το δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών! Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!!! Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική...Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας! #birthday #coronathemedcake #happyaries #welcome24 #blessed #birthdaygirl

A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ