Κορακάκη: "Μη σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε με πείσμα τα όνειρά σας"

Η Άννα Κορακάκη μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook, θέλησε να μοιραστεί μια προσωπική της ιστορία, στέλνοντας μήνυμα προς τους νέους αθλητές να μην σταματούν να κυνηγούν με πείσμα τα όνειρά τους.

Η χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκης του Ρίο στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη, μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook, θέλησε να μοιραστεί μια προσωπική της ιστορία από το αθλητικό της παρελθόν, στέλνοντας μήνυμα προς τους νέους αθλητές να μην σταματούν να κυνηγούν με πείσμα τα όνειρά τους. Η αποτυχία που την πείσμωσε να παλέψει και να φτάσει στην κορυφή.

Αναλυτικά:

"Μία μικρή ιστορία που νομίζω αξίζει να μοιραστώ...

Στα 18 μου, το 2014, στους Ολυμπιακούς Νέων του Νανζίνγκ βγαίνω 4η, χάνοντας το βάθρο για λίγο κι η απογοήτευση είναι τεράστια. Θυμάμαι να λέω στον εαυτό μου: "Αφού δεν τα κατάφερα εδώ, σιγά μην κάνω κάτι στους...μεγάλους Ολυμπιακούς σε δύο χρόνια από τώρα. Με τίποτα."

Δύο χρόνια μετά, γίνομαι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια στην ιστορία που κατακτά 2 μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

Και στους αμέσως επόμενους Ολυμπιακούς Νέων, Αθλήτρια-Πρότυπο για τους νέους αθλητές που συμμετέχουν στο Μπουένος Άιρες 2018

Έτοιμη και ενθουσιασμένη αύριο για το μακρύ ταξίδι & τη μεγάλη αυτή ευκαιρία να εμψυχώσω, να στηρίξω και να μοιραστώ γνώσεις κι εμπειρίες με τους μελλοντικούς αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού! Προς όλους τους αθλητές και ειδικά της ελληνικής ομάδας, το μήνυμα είναι να χαρείτε αυτή την εμπειρία, ό,τι κι αν συμβεί! Μη σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε με πείσμα τα όνειρά σας. Ποτέ".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Nαι, σας πρήξαμε με τον Ζακ Κωστόπουλο

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου και ο αγώνας για δικαίωση είναι ακόμα επίκαιρος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS