ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Γιατί απειλεί με μηνύσεις η Άννα Κορακάκη

Γιατί απειλεί με μηνύσεις η Άννα Κορακάκη

Τι έχει προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση της χρυσής Ολυμπιονίκου, Αννας Κορακάκη, η οποία προειδοποιεί για προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Την οργισμένη αντίδραση της χρυσής Ολυμπιονίκου στο Ρίο, Άννας Κορακάκη, έχει προκαλέσει διαφήμιση που προβάλλεται στο διαδίκτυο και στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια χωρίς να έχει δώσει τη συναίνεσή της.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση της στο Facebook δεν γνώριζε καν ότι χρησιμοποιείται η εικόνα της και προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά για οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη,

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Τις τελευταίες μέρες έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα και ευχαριστώ όλους τους φίλους για την ενημέρωση. Γνωστοποιώ δημόσια, ότι η συγκεκριμένη «διαφήμιση» της ling fluent δημιουργήθηκε και προβάλλεται κατ’ επανάληψη εν αγνοία μου. Νομικά, δεν έχει το δικαίωμα κανείς να χρησιμοποιεί αυθαίρετα την εικόνα μου χωρίς τη συναίνεσή μου για διαφημιστικούς και λοιπούς σκοπούς. Προειδοποιώ και ενημερώνω ότι για οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη, κινώ κάθε νόμιμη διαδικασία», έγραψε στη σελίδα της στο Facebook η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο.

πηγή: news247.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24