ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Φάκελος για να μπει στο Ρεκόρ Γκίνες η Κασούμη!

Φάκελος για να μπει στο Ρεκόρ Γκίνες η Κασούμη!
EUROKINISSI

Η Άγη Κασούμη κατέκτησε για 40η χρονιά την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπορ Πιστολίου Γυναικών και ετοιμάζει τον φάκελό της έπειτα από αίτημα, για να τον υποβάλει στα Ρεκόρ Γκίνες. Λιποθυμικό επεισόδιο η Άννα Κορακάκη.

Ύστερα από έναν ανεπανάληπτο τελικό η Άγη Κασούμη κατέκτησε για 40η χρονιά την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπορ Πιστολίου Γυναικών που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (5/5), στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας. Με μία συγκλονιστική εμφάνιση στον τελικό, πέτυχε 29/35. Τη 2η θέση κατέκτησε η Άννα Κορακάκη με 21/35 και την 3η η Δήμητρα Παπακανέλλου με 17/35.

Η επίδοση που πέτυχε η Άγη Κασούμη στον τελικό 29/35, είναι τόσο εξαιρετικά μεγάλη που και χωρίς να έχει ρίξει όλες τις σειρές του αγώνα, όχι μόνο δίνει χρυσό μετάλλιο σε Τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου ή Ολυμπιακών, αλλά και αποτελεί κορυφαία επίδοση Παγκοσμίως!

Συγκεκριμένα, επίδοση 29/50 (29 hits σε 10 σειρές) μπορεί να δώσει χρυσό μετάλλιο σε Τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου ή Ολυμπιακών Αγώνων (27hits/50 για Ολυμπιακούς) και η Κασούμη πέτυχε το ίδιο σκορ, 29 hits, ρίχνοντας μόνο στις 7 από τις 10 σειρές του αγώνα.

Η ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

Ο αγώνας σταμάτησε στις 7 σειρές μετά το λιποθυμικό επεισόδιο της Άννας Κορακάκη και την κοινή απόφαση των αγωνιζομένων έπειτα από πρόταση της Ομοσπονδίας, να μην συνεχίσουν να ρίχνουν, παρ' όλο που είχε συνέλθει από τη λιποθυμία, σεβόμενοι την συναθλήτριά τους.

Το μοναδικό γεγονός να είναι ένας αθλητής, πρωταθλητής για 40 χρόνια, αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο και η Πρωταθλήτριά μας, Άγη Κασούμη, ήδη ετοιμάζει τον φάκελό της ύστερα από αίτημα, για να τον υποβάλει στα Ρεκόρ Γκίνες.

Φάκελος για να μπει στο Ρεκόρ Γκίνες η Κασούμη!

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ